Bálint Valacsay kérdése:
Szerintetek megéri élnem ha már anyám is azt mondja semmire se vagyok jó?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 16:44
1/11 anonim válasza:
Megéri, mert még ha igaza is van, kemény munkával változtathatsz magadon.
2/11 anonim válasza:
biztos csak ideges.vagy ki van készülve.nem hiszem h komolyan gondolja.
3/11 anonim válasza:
Minden élet értékes, ne dobd el!
4/11 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta anyám, amikor nem találtam meg a barnacukrot, pedig ott volt egy kakaós dobozban a gyógyszeres szekrényben hátul.
5/11 anonim válasza:
Persze. Ne az ő elismerése vagy nem elismerése alá rendeld a saját szellemi jól létedet.
Ne függj tőle.
Nem kérek pontozást, illetve a hasznos nem hasznos szubjektivitások ellenére is bennem ez a vélemény alakult ki, függetlenül a többi emberek szubjektumától.
6/11 anonim válasza:
Jajj...ne nyavogj. Elj...legyel onzo es csak magaddal foglalkozz.
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg 15 évnél fiatalabb vagy, forrongó duzzogó. Ez a koroddal jár. Elmúlik. Hidd el, hogy az élet szép! Vannak kellemetlen epizódjai, de megéri élni. Hogyha nem így lenne, minden idős ember szívesen halna meg, ám legtöbbjük még élni akar! Ne cselekedj meggondolatlanul. A mai világban nem könnyű a szülőknek sem: stressz a munkahelyen, ugyanez otthon,mert a gyerek ezt-azt nem úgy tesz (csinál), ahogy ők elgondolták. A másik szülőd is (akaratlanul is!) idegesíti őt... Légy türelmes, igyekezz megfelelni a helyzetnek, uralkodni rajta. Ha túl fiatal vagy, ez - bizony - nehéz lesz. Ha majd édesanyádnak lesz egy nyugodt ideje, szép hangnemben kérdezd meg tőle, hogy ezt miért mondta rád? Valóban komolyan gondolja-e? Lényeges, hogy akármiként reagál a kérdésedre, Te higgadt maradj!!! A nevedet nem írtad véletlenül tévesen? Nem Valocsay vagy és nem Valacsay?
8/11 anonim válasza:
Vannak olyan anyák, akik azért mondják ezt a gyereküknek, hogy ne merjenek elszakadni otthonról. Hogy úgy érezzék, képtelenek lennének megállni a saját lábukon és szükségük van az anyjukra. Közben a gyerek nagyon is életképes lenne, csak anyuka nem akarja elengedni. Ezt az eshetőséget is mérlegeld.
9/11 anonim válasza:
Néha én is elgondolkozom ezen. Aztán a nap maradék 99%-ban meg azt mondom bekaphatja mindenki és csakazért is úgy élek ahogy nekem jól esik.
10/11 anonim válasza:
5ös vagyok. Melyiknekmokoz ekkora nehézséget a szövegértés? Vagy ennyi analfabéta van itt. (Pontozás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!