Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezért tényleg megéri...

Most ezért tényleg megéri kiakadni?

Figyelt kérdés

A bátyám érettségizik a héten, és anyám megkérdezte hogy el akarom -e őket kísérni holnap. Tudni kell, hogy 1 órányira van innen.

Először igent mondtam, de vegül rájöttem hogy nem feltétlen akarok felkelni reggel hatkor csak azért hogy a kocsiban várjak 5 órát hogy a tesóm végezzen.

Erre kiakadt hogy majd ő sem fog jönni az esküvőmre(?) mert majd túl fáradt lesz és majd alszik helyette, meg majd lerészegedik (nem szoktam inni) és fentmarad éjfélig (ez mondjuk csinálom) és majd nem jön el semmilyen eseményre az életemben.

Erre mondtam hogyha ennyire fontos hgy menjek akkor megyek, de csak tovább folytatta, hogy így nem fog eljönni, meg úgy aludni fog ő is..

Még most is ordibál, hogy én nem megyek vele sehova,

Idézem "16 év alatt egyszer nem jött el velem vásárolni"

...

Vásárolni kb 3 nappal ezelőtt voltunk. Együtt..

2019. máj. 6. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Most miért nem kiált senki Balázskát? Hol vannak az igazi trollok?
2019. máj. 8. 05:27
 12/13 A kérdező kommentje:

Még sosem tévesztettek össze Balázskával, de megtiszteltél, kedves válaszoló.

Viszont egy kamaszlány vagyok és nem Balázska :c.

2019. máj. 8. 06:46
 13/13 anonim ***** válasza:

1. Igen, megígérted. Ami butaság volt. Tudod:ígéret szép szó...

2. Ilyen badarságot még nem hallottam. Valakit elkisérni az érettségire...

Nekem tavaly érettségizett a fiam. Eltudom képzelni, milyen képet vágott volna, ha reggel elindulunk vele...

2019. jún. 23. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!