Miért kell kiakadni azon, hogy napi kétszer tisztítok arcot? 13l
Any folyton olyanokat mond,hogy:
"Ki fogja marni a bőröd"
"Ennyit csak az önbizalomhiányosok foglalkoznak magukkal?
"Kinek akarsz tetszeni!?"
"Csak a ku....vák foglalkoznak ennyit a külsejükkel"
De ha nem szól be akkor megvető tekintetet mindenképp kapok.
De amúgy is,csak arctisztító gélt,arc randírt és arctisztító tonikot használok.Meg szerinte elég egy héten egyszer arcot tisztítani.Régen haalgattam is rá,de nem használt semmit.Amióta a leírásokat követem használ érdekes módon.
Miért kell ezen kiakadni?Miért kell megjegyzéseket tenni?Igaza van és velem van baj?13l
radírozni nem kell minden nap, de igenis kell mosni napi 2X, és utána tonikozni, és nem ártana egy arckrém is.
pláne, ha a bőrödön is látod, hogy javul
amit még tudsz tenni, hogy jobb legyen a bőröd, napi 3-4 l víz és napi legalább fél óra sport, pl futás
nem árt, nem lesz heges a pattanásoktól a bőre
kérdező, menj el a bőrgyógyászhoz ő is meg fogja erősíteni, hogy igen is kell rendesen arcot mosni és tonizálni!
Ennyi idősen anyám engem is rábeszélt arra, hogy jajj elég csak hetente egyszer ilyen artisztitókat használni, ha minden nap ilyeneket kenek az arcomra, ronda lesz a bőröm, stb. Még akkor is ezt mondta, amikor tiszta mitesszer meg ragya voltam, azt mondta, hogy ohh mindenkinek ilyen a bőre ennyi idősen, majd magától elmúlik!
Most 18 vagyok és nem múlt el magától, csak mióta naponta használok arctisztitó gélt meg tonikot, azóta szebb valamivel a bőröm, és a régi pattanásaim hegei azóta is látszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!