Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell kiakadni azon,...

Miért kell kiakadni azon, hogy napi kétszer tisztítok arcot? 13l

Figyelt kérdés

Any folyton olyanokat mond,hogy:

"Ki fogja marni a bőröd"

"Ennyit csak az önbizalomhiányosok foglalkoznak magukkal?

"Kinek akarsz tetszeni!?"

"Csak a ku....vák foglalkoznak ennyit a külsejükkel"

De ha nem szól be akkor megvető tekintetet mindenképp kapok.

De amúgy is,csak arctisztító gélt,arc randírt és arctisztító tonikot használok.Meg szerinte elég egy héten egyszer arcot tisztítani.Régen haalgattam is rá,de nem használt semmit.Amióta a leírásokat követem használ érdekes módon.

Miért kell ezen kiakadni?Miért kell megjegyzéseket tenni?Igaza van és velem van baj?13l

2016. aug. 13. 17:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%
Van amibe igaza van anyukadnak hogy túl sokszor teszed ki az arcodat a vegyszereknek. Egyheten 2x elég megcsinalni a teljes körű tisztítást. Ha ez nem tetszik akkor legalább napi egyre csökkentsd le. Fiatal meg a bőröd.
2016. aug. 13. 17:44
 2/18 anonim ***** válasza:
9%
Avval h minden nap igy mosol arcot avval leszeded azokat a zsírokat is amik jót tesznek a bornek
2016. aug. 13. 17:45
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Igaz én ķétszer annyi vagyok mint te nekem a kozmetikusom tanította meg mit hogy kell. Szép a bőröm csak száraz volt ezért mentem el hozzá. reggel és este először arctejjel tisztítom meg majd jön a tonik utána kevés szemránckrém , vékonyan szérum és jön a nappali vagy éjszakai krém. Szóval én is kencézek állandóan. Nem tudom hogyan kell ápolni egy 13éves lánynak a bőrét de szerintem ha naponta letisztítod az arcod abból baj nem lehet. Sokan nem tudjàk hogy a víz nem úgy tisztít, nem tudják mi jön le a vattakorongra. Érdemes lenne kozmetikussal beszélni.
2016. aug. 13. 17:58
 4/18 anonim ***** válasza:
3%
13 évesen nem kéne vegyszerrel kenegetni a képedet azért
2016. aug. 13. 17:58
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
A radírt a te korodban heti 1x bőven elég használni, ha indokolt, de heti kettőnél többször amúgy sem ajánlott, hacsak nem rinocérosz bőre van valakinek. Én kéthetente szoktam, mert extrém érzékeny a bőröm. Amúgy ha nem vagy borzasztó pattanásos, tényleg elég lenne napi 1-szer egyelőre. Amúgy honnan tudja anyukád, hogy 2x csinálod? Ebben a korban az én szüleimnek fogalma sem volt, mit csinálok a fürdőszobában.
2016. aug. 13. 17:59
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

radírozni nem kell minden nap, de igenis kell mosni napi 2X, és utána tonikozni, és nem ártana egy arckrém is.

pláne, ha a bőrödön is látod, hogy javul

amit még tudsz tenni, hogy jobb legyen a bőröd, napi 3-4 l víz és napi legalább fél óra sport, pl futás

2016. aug. 13. 18:00
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen fiatalon még nem kötelező neki ezeket megcsinalni. Evvel csak árt a fejlodesbe lévő bőrének
2016. aug. 13. 18:05
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

nem árt, nem lesz heges a pattanásoktól a bőre

kérdező, menj el a bőrgyógyászhoz ő is meg fogja erősíteni, hogy igen is kell rendesen arcot mosni és tonizálni!

2016. aug. 13. 18:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Nekem a bőrgyógyász javasolta.De anya szerint így is baromság..
2016. aug. 13. 18:20
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi idősen anyám engem is rábeszélt arra, hogy jajj elég csak hetente egyszer ilyen artisztitókat használni, ha minden nap ilyeneket kenek az arcomra, ronda lesz a bőröm, stb. Még akkor is ezt mondta, amikor tiszta mitesszer meg ragya voltam, azt mondta, hogy ohh mindenkinek ilyen a bőre ennyi idősen, majd magától elmúlik!

Most 18 vagyok és nem múlt el magától, csak mióta naponta használok arctisztitó gélt meg tonikot, azóta szebb valamivel a bőröm, és a régi pattanásaim hegei azóta is látszanak.

2016. aug. 13. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!