Miért kell kiakadni azon, hogy napi kétszer tisztítok arcot? 13l
Any folyton olyanokat mond,hogy:
"Ki fogja marni a bőröd"
"Ennyit csak az önbizalomhiányosok foglalkoznak magukkal?
"Kinek akarsz tetszeni!?"
"Csak a ku....vák foglalkoznak ennyit a külsejükkel"
De ha nem szól be akkor megvető tekintetet mindenképp kapok.
De amúgy is,csak arctisztító gélt,arc randírt és arctisztító tonikot használok.Meg szerinte elég egy héten egyszer arcot tisztítani.Régen haalgattam is rá,de nem használt semmit.Amióta a leírásokat követem használ érdekes módon.
Miért kell ezen kiakadni?Miért kell megjegyzéseket tenni?Igaza van és velem van baj?13l
Napi kettő kell. Otthonról nem indulunk el dzsuvás fejjel, meg kávé helyett remek ébresztő az arcmosás, este meg lemossuk a napi koszt.
Radírt heti 1-2x, utána hidratálni. A tonizálás egyéni, de ha lehet, zsíros bőrre sem ajánlott az alkoholos.
Tisztítani szükséges reggel és este is az arcot, ez arctejjel és tonikkal is történhet.Ami nem indokolt, az a NAPI 2x radírozás.Van rengeteg fajta radír,elképzelhető, hogy olyat használ a kérdező, ami nagyon finom szemcsés,vagy nagyon kicsi százalékban tartalmaz savakat.
A hidratálást viszont lassan be lehetne építeni az arcápolási rutinba.
Anyukád aggódik,a köztetek lévő konfliktus nem az arcápolásból fakad.
Említsd meg neki, hogy az alap higiénia még egy hajléktalanszállón is elvárás. :D
Anyád jó igénytelen lehet, ha heti egyszer mos arcot, ez már egy tiszta levegőjű alpesi faluban, árnyékban ücsörögve is kevés lenne...
Ne foglalkozz vele. Arcradírra valóban nincs szükség ennyiszer, azt hanyagold. Egyébként meg fogmosás közben, zárt ajtó mögött letudod az arctisztítást is két perc alatt és kész, mi köze hozzá. Vagy fogat se mos? És végig néz?
Utóbbi esetben könyveld el magadban, hogy ilyen téren valami mentális gondja van és a megjegyzéseit engedd el a füled mellett. Nem vagyok híve annak, hogy ne tiszteljük a szüleinket, de ha annyira nem viszonozza, hogy kvázi k....nak titulálja a 13 éves lányát, az megérdemli.
Idővel el kell fogadnia, hogy lassan nővé cseperedsz és már nem ülsz a szoknyáján. Sőt, a szexualitás is az életed része lesz (mert valahol ezzel függ össze a problémája).
Pedig a reggeli és az esti arctisztítástól semmi bajod nem lesz, sőt... Mióta én is odafigyelek, hogy napi kétszer (reggel és este) arclemosóval lemossam az arcom, majd hidratáló krémmel bekenjem, sokkal szebb a bőröm. Nem lett zsírosabb, miteszeresebb, hanem ápoltabb.
Viszont az, hogy anyukád lek*rvázzon emiatt, nem értem. Ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!