Láttatok már olyan esetet, amikor a gyerek határozottan nem a szülei miatt lett gonosz? Szerették, megadtak neki mindent, féltették, jó példát mutattak, stb.
Ő pont a szülei miatt ilyen. Kicsit jobban meg kellett volna nevelni.
Egyre több példát látok arra, hogy az lesz ekkora rohadék, akinek a szülei a seg.gét is kitörlik.
Azért kívülről nehéz ezt megítélni.
Az én szülőmet mindenki szerette, sokat emlegetik még most is, de otthon adta ki a dühét-keserűségét és elcsattant egy-egy pofon vagy egyéb. Senki még csak nem is feltételezte ezt szerintem.
Az én anyámról is mindenki az ismeretségi körében azt gondolja, hogy milyen szuper... Hát a szomszédok nem tudom mit gondolnak, de lehet ők fültanúi voltak néhányszor, hogy milyen ordenáré módon tud viselkedni. Persze másoknak előadója a gyerekeiért mindenre képes anyát, de az nyilván csak akkor létezik, amikor az ő érdekei azt diktálják. Egy önző nárcisztikus, akárcsak az anyja, nagyanyám. Remélem nem leszek ilyen, dolgozom rajta.
Szóval korántsem biztos, hogy annyira tökéletesek a szülők, ahogy te elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!