Támogatnátok ezzel a gyermeketeket ha házat szeretnének vásárolni vagy sem?
Hitelre szeretnének heteken belül házat venni, semmi kedvezményt nem szeretnének igénybe venni, jelenleg velünk laknak, ők fizetik a ház teljes rezsi költségét, illetve a lányom mindenben segít, vásárlás, orvoshoz elvitel stb. A rezsi 30 ezerbe kerül így nekik, a mi fizetésünk, 250.000 ft. Sokszor hallom hogy nagyon megkell húzni magukat anyagilag a ház miatt, amit apródonként fognak felújítani, ami kb másfél-2 év múlva lesz költözhető. Szóval erre az időre elengednétek a rezsit vagy sem?
Anyagilag kijövünk, csak bevásárolnunk kell a férjemre és magamra, ez tőlük független, és általában a fele fizetés megmarad.
A férjem és én Angliában élünk, itt született gyermekünk. Anyósomtól eddig csak egy nejlon ruhát kapott a gyerek, amikor kijött mindent mi álltunk, a repjegytől az utolsó izzadásgátlóig.
Sőt, hogy tovább fokozzam a dolgot, a páromnak van megtakarítása otthon bőven és egy hatalmas nagy háza, amit ő építettet, de még soha nem lakott benne.
Azt el akarta adni es abból a pénzből es a megtakarításból akartunk itt venni egy házat. (Vagyis csak az előleget letenni, mert itt nagyon drágák a házak)
De anyósom kitalálta, hogy ő venni akar egy másikat magának és nem az, hogy eladja a mostanit, hanem megtartja és kiadja albérletbe, ezért kölcsönt akar kérni a páromtól, hogy meg tudja venni és majd megadja.
Teszem hozzá, hogy anyósom tavaly adott el egy másik lakást is, és a vírus miatt a párom sem a szakmájában dolgozik, hanem kiszállít a DPD- nél és mi is eléggé meg vagyunk szorulva sokszor. Sokszor kértem, hogy menjünk haza, de nem.
Anyuci kér pénzt, már rohanunk is haza, hogy segítsünk.
Én elhiszem, hogy egyedül nevelte fel, és tudom, hogy nehéz volt,de a páromat sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!