Támogatnátok ezzel a gyermeketeket ha házat szeretnének
vásárolni vagy sem?
Figyelt kérdés
Hitelre szeretnének heteken belül házat venni, semmi kedvezményt nem szeretnének igénybe venni, jelenleg velünk laknak, ők fizetik a ház teljes rezsi költségét, illetve a lányom mindenben segít, vásárlás, orvoshoz elvitel stb. A rezsi 30 ezerbe kerül így nekik, a mi fizetésünk, 250.000 ft. Sokszor hallom hogy nagyon megkell húzni magukat anyagilag a ház miatt, amit apródonként fognak felújítani, ami kb másfél-2 év múlva lesz költözhető. Szóval erre az időre elengednétek a rezsit vagy sem?
Anyagilag kijövünk, csak bevásárolnunk kell a férjemre és magamra, ez tőlük független, és általában a fele fizetés megmarad.
Szerencsére mi ingyen laktunk otthon, amíg építkeztünk, sőt még dolgozni is jöttek a családtagok a házhoz. Miért lett volna kellemetlen? Az kellemetlenebb, hogy unoka meg csak tervben sincs de inkább ot segítenéd mint a gyerekedet. És ha nem is vállalnak gyereket?
2021. márc. 15. 16:51
22/47 anonim válasza:
A napi "támogat vagy nem támogat a szülő"-féle provokáció. Este jön a "ciki még otthon lakni?", reggel meg a "megkívánt a húgom"-féle családi szexfantázia.
Szüntessék meg a felhasználónevek rejthetőségét!
2021. márc. 15. 16:52
23/47 anonim válasza:
21 vagyok Bocsanat van unoka.. ez elkerülte a figyelelmemet.
2021. márc. 15. 16:53
24/47 anonim válasza:
Anno én a fiammal fizettem minimálbéréből 5 ezer forint rezsit havonta. Természetesen összegyűjtöttem neki, nem költöttem el.
2021. márc. 15. 16:57
25/47 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehet az a ház, aminek a felújítása másfél-2 év...
Mi is nemrég vettünk házat, felújítandót, de be költöztünk simán. Helyiségről helyiségre újítjuk ahogy tudjuk... (10millió volt a ház, csak hogy be lehessen lőni az árá. 10x10es, '86ban épült "kádárkocka")
Ketten lakunk, fával fűtünk, így is 50be áll meg a rezsi...
Mi a szüleinktől 2ft-ot nem kaptunk, nekünk ez óriási segítség lett volna.
Ha a fiunk ilyen helyzetben lenne, 1 percig nem kértem volna tőle....
2021. márc. 15. 17:13
26/47 anonim válasza:
De most a kérdezőék tartsák el a gyereküket unokástul 250 ezer forintból, mert a fiatalok előbb akartak szülőket játszani, mint a feltételeket megteremteni hozzá?
2021. márc. 15. 17:20
27/47 anonim válasza:
#25 nektek is lesz az másfél-2 év. 10 millióért nem lehet valami ragyogó állapotban. Legalábbis amiket én néztem annyiért.. Hát még egyszer annyit rá kell költeni
2021. márc. 15. 17:31
28/47 anonim válasza:
most jól értem? 30 ezerrel támogatnád meg őket havonta? az 1 év alatt 360 ezer, másfél év alatt 540 000 Ft? Kemény fél millióval támogatod őket? Piszok nagyvonalú vagy...Esküszöm néha olyan érzésem van, hogy a magyarok hamarabb támogatnák a szomszédjukat, mint a saját kölküket.És itt most tök mindegy mikor ki hova vállal gyereket, az érdekel, hogy miért ilyen smucigok egyesek a saját gyerekükkel, miért ülnek inkább a pénzükön, minthogy segítenék vele a saját kölküket?? Ez az összeg említésre sem méltó....
2021. márc. 15. 17:33
29/47 anonim válasza:
OFF
ma 17:31
11m-ért vettük a mi Kádár-kockánkat, most tart 9m-nál a felújítás és még hozzá sem nyúltunk a tetőhöz. Kivétel nélkül fos az összes Kádár-kocka, a miénket valószínűleg részegek építették, miközben kipróbálták az LSD-t.
Szóval egyetértek. Aki megteheti, az kerülje el a Kádár-kockákat.
ON
2021. márc. 15. 17:36
30/47 anonim válasza:
Eleve eszembe sem jutott volna a gyerekemmel fizettetni a rezsimet, tehát nálunk fel sem merült volna ez a dilemma 🤷♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!