Támogatnátok ezzel a gyermeketeket ha házat szeretnének vásárolni vagy sem?
Hitelre szeretnének heteken belül házat venni, semmi kedvezményt nem szeretnének igénybe venni, jelenleg velünk laknak, ők fizetik a ház teljes rezsi költségét, illetve a lányom mindenben segít, vásárlás, orvoshoz elvitel stb. A rezsi 30 ezerbe kerül így nekik, a mi fizetésünk, 250.000 ft. Sokszor hallom hogy nagyon megkell húzni magukat anyagilag a ház miatt, amit apródonként fognak felújítani, ami kb másfél-2 év múlva lesz költözhető. Szóval erre az időre elengednétek a rezsit vagy sem?
Anyagilag kijövünk, csak bevásárolnunk kell a férjemre és magamra, ez tőlük független, és általában a fele fizetés megmarad.
Na akkor csak nem ők fizetnek mindent kérdező.
Amúgy meg, ha nem vagytok rászorulva akkor ne kérjetek tőlük pénzt, ha rá vagytok akkor ne áldozzátok fel magatok
ANNYIRA kicsinyes így ez a kérdés! Sajnálom a lányodat!
Nem azért, én is anyámmal lakom, és megosztjuk a költségeket, de nem állunk le "osztani-szorozni", nagyjából úgyis elfeleződik a végén.
Direkt provokálsz minket?
Szerencsére az én szüleim amíg otthon laktam nem kértek semmit, csak azt hogy tegyek félre pénzt. Te tudod hogy házra gyűjtenek és nem segítesz hanem elveszel tőlük? Nem hiszem el hogy ezt te komolyan kérdezted, nem lehet szülő ilyen önző.
Fele arányban engedném el a rezsit.
Azért az nagy dolog, hogy nem kell albérletet fizetni.
Azzal sokat spórolhatnak.
Amit célszerűbbnek tartok, hogy nagyobb dolgokat vegyetek az unokának.
Azzal sokat lehet segíteni, és ők sem érzik magukat kellemetlenül.
Nem tudom, miért sz*rrágózzátok le a kérdezőt, miközben a lánya az, aki gyereket vállalt a "szülők nyakára".
Én abszolút annak pártján vagyok, hogy támogatni kell a fiatalokat, csak akkor előbb spóroljanak és tegyenek magukért, ne azt várják, hogy gyerekestől tartsák el őket a szülők.
Szerintem eddig is korrektek voltak, hogy nem küldték albérletbe a lányukat, nehogy már egy felnőtt, gyerekes pár konkrétan ők tartsanak el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!