Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Játszanátok anyukátokkal szex...

Játszanátok anyukátokkal szex activityt?

Figyelt kérdés

Anyám összejött egy fiatalabb pasival és hétvégén volt a szülinapja. Itt voltak nálunk az öccse meg a haverjaik. Ilyen 25-35 év közti társaság és hozták ezt a társast és a kajálás meg a tortázás után segítettem elpakolni, de utána leléptem, mert nem volt kedvem ilyet úgy játszani, hogy anyum is ott van. Anyum tökre kiakadt ezen és nem érti, hogy mi a bajom ezzel🤦🏼‍♀️

19l

2021. márc. 14. 21:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#6, anyum 43, a pasija 33. És igen, az öltözködésében is próbál fiatalosságra törekedni.

#7, én eléggé kényelmetlennek érzem alapból is ilyen témákról beszélgetni vele. Egy éve még folyton azt hangoztatta, hogy milyen gáz, hogy 18 éves létemre még szűz vagyok és minden környékbeli tudott róla. Azóta van barátom és ha játszanánk, simán kinézném belőle, hogy amiután teljesítettem egy feladatot, ki nem hagyná a szurkálódást. Pl h valamit azért nem tudok jól, mert a barátom nem jól tanította meg🤦🏼‍♀️ Meg igazából egyikünknek sincs köze a másik szexuális életéhez, és én még csak kíváncsi sem vagyok az övére.

#8, nézd meg a szavazást, egyértelmű.

#9, nem a családon belüli szex a téma, hanem a szex, mint családon belüli téma.

#10, tényleg van olyan elmebeteg, akinek magától eszébe jutna, hogy az anyukájával játszon?

2021. márc. 15. 08:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyád tudta milyen játék ez?
2021. márc. 15. 10:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze
2021. márc. 15. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Milyen feladatok vannak egy ilyenben?
2021. márc. 15. 17:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Ugye húzol egy kártyát, rajta van egy szó és akkor azt le kell rajzolnod, szóban körül írnod vagy mutogatnod. És mondjuk megkapom a “telefon szex”-et és mutogassam el anyum előtt. Hát köszi, nem.
2021. márc. 15. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ott abból több lett volna, mint activity... :D
2021. márc. 16. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a sztori igaz és apuddal nincsen gáz, akkor szerintem gyorsan költözz át hozzá, vagy mondd el neki...ez elég necces sztori
2021. márc. 19. 15:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Apummal nem valami fényes a viszonyom, ha felhoznám ezt a költözés témát nem tudom ki kapna előbb infarktust, ő vagy a felesége. Aztán anyummal nem olyan rossz a viszonyom, csak most így próbálja kompenzálni a korát és nem veszi észre hogy engem hoz az ilyen helyzetekkel krva kínos helyzetbe
2021. márc. 19. 17:29
 19/20 anonim válasza:
4%
Full gyökér az ilyen ember. Az ilyen se kapna tőlem enni.
2021. ápr. 15. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Szüleimmel biztos,hogy nem játszanék ezzel a játékkal az más kérdés,hogy a haverokkal igen de anyuékkal tuti nem
2021. máj. 31. 20:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!