Játszanátok anyukátokkal szex activityt?
Anyám összejött egy fiatalabb pasival és hétvégén volt a szülinapja. Itt voltak nálunk az öccse meg a haverjaik. Ilyen 25-35 év közti társaság és hozták ezt a társast és a kajálás meg a tortázás után segítettem elpakolni, de utána leléptem, mert nem volt kedvem ilyet úgy játszani, hogy anyum is ott van. Anyum tökre kiakadt ezen és nem érti, hogy mi a bajom ezzel🤦🏼♀️
19l
#6, anyum 43, a pasija 33. És igen, az öltözködésében is próbál fiatalosságra törekedni.
#7, én eléggé kényelmetlennek érzem alapból is ilyen témákról beszélgetni vele. Egy éve még folyton azt hangoztatta, hogy milyen gáz, hogy 18 éves létemre még szűz vagyok és minden környékbeli tudott róla. Azóta van barátom és ha játszanánk, simán kinézném belőle, hogy amiután teljesítettem egy feladatot, ki nem hagyná a szurkálódást. Pl h valamit azért nem tudok jól, mert a barátom nem jól tanította meg🤦🏼♀️ Meg igazából egyikünknek sincs köze a másik szexuális életéhez, és én még csak kíváncsi sem vagyok az övére.
#8, nézd meg a szavazást, egyértelmű.
#9, nem a családon belüli szex a téma, hanem a szex, mint családon belüli téma.
#10, tényleg van olyan elmebeteg, akinek magától eszébe jutna, hogy az anyukájával játszon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!