Akiknek "Mérgező" szülei voltak hogy változtak meg?
Nyilván sajnos hasonló vagyok mint ők... Hisz genetika meg ők nevelnek...
De rám vetítik ki a saját frusztrációjukat, folyamatos veszekedés, stressz, bűntudatkeltés... Kiskoromban is mindent tökéletesen vártak el tőlem. Nem tudom elengedni magam szinte. Túl visszafogott lettem. Önbizalmam sincs, szórakozni sem járok mint a kortársaim, stb stb.
Szóval semmi nem normális se bennem, sem ebben a családban. Hogy vegyem észre az összes problémát, és hogy javítsak ezen?
Nem tudod őket megváltoztatni, hagyd ott őket minél előbb.
Tudom milyen úgy felnőni, hogy az se mindegy, hogy a széken hogy ülsz,
ha rövidre vágattam a hajam az volt a baj, ha már hosszabb volt mint amilyet apám el képzelt az volt a baj,stb.stb. ő egyébként már jó helyen van, a föld alatt.
Ajánlom Szendrei Ádám - Szuper én című könyvét. Van benne szó a sérelmeken való túllépésről, emellett néhány valódi célod megvalósítására is rávezethet.
Ajánlom még az emberi játszmák című könyvet is. Sok jelenségre ad magyarázatot.
-Konyvek, meditacio, csaladallitas, oldas - ezek segitettek, de elotte magamtol is rajottem, hogy amit csinaltak, az teljesen rossz es toxikus volt. Nagyon hosszu meg az ut, de ugy nem menne, ha tartanam veluk a kapcsolatot. Illetve a sport is nagyon sokat segit. Celok keresese, vezethetsz naplot is, illetve mindennap irhatsz magadrol jo dolgokat magadrol. Muszaj az onbizalmat epiteni, es a sajat fejlodesedre koncentralni.
-Egyebkent egy mergezo szulo nem fog valtozni, legfeljebb talal helyetted mast, akinek az energiajat leszivhatja. Ha te hatat forditasz neki, akkor askalodni fog a hatad mogott, es hazudni, kitalalni dolgokat rolad, hogy mas elott is lealazhasson. Sajnos annyira jo szinesz a legtobbjuk, hogy egy atlagos ember siman bedol nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!