Anyukám szívbeteg, tisztaságmániás, apukám nyugdíjas és lusta?
Anyukám rengeteget dolgozik, és rosszat tenni neki ha a kupi várná itthon. Apukám kisujját sem szeretné megmozdítani, ha megkérem valamire leordít.
Én 10.-es középiskolás vagyok, délutánonként diákmunkázni járom, délelőtt csinálom a sulis dolgaim mert emelt fizikát fogok tenni, és emellett nekem kell rendben tartani a lakást. Apám gátlástalanul széthagyja a cuccait, összemocskol mindent és rengeteg mosatlant csinál. Emelett semmit nem dolgozik, egész nap a tévét nézi, és ezért úgy tudunk csak megélni ha én is beleadom a diákmunkás pénzem. Tudja, hogy úgy is összetakarítok utána.
Nem olvashatok be egyiknek sem, mert az csak konfliktusokat szülne és stresszel járna, anyukámnak pedig félek hogy valami baja lenne tőle..
43! Apum nem alkoholista, itthon nem iszik soha, és csak szombat este megy a kocsmába
44! Igen... Majd mondom anyumnak, hogy nem fizethetem nekik ezeket..
Szívbeteg és mégis szívja a cigikéjét (írom ezt úgy, hogy dohányos vagyok én is), ergo bevállalta, hogy vagy van olyan mázlista aki így is 90 felett hal meg, végengyelgülésben, viszont lehet (sőt, valószínűleg) nem ezen szerencsések táborát bővíti, hanem azokét, akik addig mérgezik magukat, míg valami gebasz nem lesz, pl.:
szívroham
érszűkület
stroke
szájüreg-, gége- ,illetve gyomorrák.
És ezt úgy írtam, hogy most gyújtok rá egy újabb szálra...szóval anyád miatt ne aggódj, nem egy veszekedéstől fog infarktust kapni. Tett ő azért, hogy olyan állapotban legyen, amilyenben most van. Neked ebben semmi szereped nincsen, ha anyád mégis rohamot kapna, az nem a te hibád, hanem a genetikáé és az életmódjáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!