Anyukám szívbeteg, tisztaságmániás, apukám nyugdíjas és lusta?
Anyukám rengeteget dolgozik, és rosszat tenni neki ha a kupi várná itthon. Apukám kisujját sem szeretné megmozdítani, ha megkérem valamire leordít.
Én 10.-es középiskolás vagyok, délutánonként diákmunkázni járom, délelőtt csinálom a sulis dolgaim mert emelt fizikát fogok tenni, és emellett nekem kell rendben tartani a lakást. Apám gátlástalanul széthagyja a cuccait, összemocskol mindent és rengeteg mosatlant csinál. Emelett semmit nem dolgozik, egész nap a tévét nézi, és ezért úgy tudunk csak megélni ha én is beleadom a diákmunkás pénzem. Tudja, hogy úgy is összetakarítok utána.
Nem olvashatok be egyiknek sem, mert az csak konfliktusokat szülne és stresszel járna, anyukámnak pedig félek hogy valami baja lenne tőle..
Az hogy nem reális, azt sok dologra lehet gondolni. Gondolatolvasó nem vagyok. Melyikre gondolod? Hogy anyám nem kaphat rohamot? Vagy le kéne szarnom és hagynom hogy a szüleim egész álltó nap ordibáljanak velem online órák közben is stb? Mert a karantén elején így volt. Azt hiszik, ha online oktatás van akkor ráérek. ÉS ezért kezdtem el takarítani, így nem zaklatnak tanítás közben.
Szerintem te sem vagy a legjobb kedélyhangulatban 13-mas, ha egy ilyenre nem vagy hajlandó kitérni és csak a rosszat mondod.
Az meg a másik, ha valamit nem tudok értelmezni, ne haragudjatok meg, tényleg hulla fáradt vagyok...
--> Nem kéne össze vissza mindennek megbélyegezni az embereket
Nem volt még rohama, de az orvos mondta hogy vigyázzunk rá. Persze a gyereket is lehet hagyni az üvegszilánkkal játszani, mert eddig nem vágta meg magát. Apám meg nem ütött meg, de ismerem. Simán lehet hogy egyik hétvégén ittasan jön haza, és akkor nem találom jó kedvében.
Anyukám a tisztaságmániája miatt jár pszichológushoz. Teljesen kiakad ha valami poros, vagy maszatos, vagy akármi.
De én nem fogom azt mondani rád, hogy hibás a felfogóképességed, csak mert nem olvastad el rendesen amit írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!