Hogy tudtatok elköltözni otthonról, ha nem volt támasz, sem barátok, sem élettársi segítség?
A kérdéseket elnézve látom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával, miszerint nem lehet megférni a szülőkkel, ahogy betölti a gyerek a tizennyolcat.
Brutális, amit művel velem az anyám...van itt minden...leli bántalmazás, mocskolódás, megalázás, elnyomás, gashlighting ( ami a legijesztőbb az egészben ).
Tegnap lementem elé segíteni felhozni a nehéz holmikat, lévén, hogy nem emelhet állítólagosan a lába miatt.
Undorító pofákat kezdett rám vágni, gusztustalan hangnemben közölte, hogy mi a szarért jöttem le, ő akarta egyedül az esti vásârlást elintézni, de mivel keresztbe tettem neki azzal, hogy lejöttem elé, most ezért mehet ő reggel vásárolni,pedig abból ki akart maradni.
Igen...súlyos.
Ezt a debil pszichológiai szart, meg a szemétséteg megelégelve hazamentem.
Erre miután ő is megérkezett, nekem esett és elmebetegnek nevezett. Meg hogy takaródjak ki a lakásából, meg milyen jogon gondolom azt, hogy a vita partnere lehetek és veréssel fenyegetett...ilyenkor nagyon ijesztő tud lenni...aztán ilyeneket mondott, hogy rám fogja hívni a mentőket.
Ezt nem bírom tovább.
A fejem is belefájdul, annyira degenerált gondolatjárása van.
Ezért az abúzusért, lelki terrorért börtön jár az USA-ban.
El akarok menni...nincs sok a fősuliból sem. Akár hajlandó vagyok letenni a diplomáról is, de el akarok innen menekülni.
Nincs olyan rokonom, sem barátaim, akikkel összadva a pénzt, albérletet tudnék kivenni.
Azt szeretném kérdezni, hogy más hogyan oldja ezt meg? Vagy így Budapesten belül hol olcsóbbak a bérleti árak? Valami tapasztalat? Tanács? Kérlek?
☹
Alkalmazkodni úgy látom, nem "opció". Csak vagdalkozni azzal, hogy mi LENNE a különben is elmebajos USÁban.
Nem csoda, hogy se rokon, se barát, aki szóba jöhetne. Akkor nincs más megoldás, börtönbe kell csukatni akikkel most együtt lakik az ember, és máris felszabadul a lakás, egyedül már nem kell alkalmazkodni senkihez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!