Miért ekkora baj az, hogy főzni próbáltam?18
Anya soha nem próbált tanítani ilyesmire, azt se hagyta hogy segítsek, viszont folyton gúnyolódik, hogy nem tudok. (Egyébként alapokat tudok csak ő nem tud róla)
És hát ma itthon megpróbáltam főzni, mert már untam a szendvicset és társait. Mivel nem volt sok időm úgy döntöttem, hogy jó, akkor legyen simán tészta, számtalanszor csináltam már koliban is, és igazából mikróval is meg tudom oldani(meg amúgy normálisan is, csak ez egyszerűbb volt), így amellett maradtam.
Anyu viszont hamarabb jött haza, látta eszem a kis tésztámat, és tökre kiakadt, hogy mi az hogy én használtam a gáztűzhelyt, ráadásul baj is lehetett volna. Én meg így hirtelen mondtam, hogy hát én mikroban csináltam, erre mégjobban kiakadt, hogy milyen hülye vagyok és hogy ez pazarlás. (Igen, az a kis egyszemélyes adag, amit megettem.) Meg hogy ő soha nem enne meg ilyen hülyeséget, én mekkora hülye vagyok, meg hogy juthat ilyen eszembe.
És most úgy nem szól hozzám.
Egyébként semmi nem ment kárba, jól sikerült, a mikró sem romlott el, és nem is az volt a gond, hogy csak magának csináltam, hanem hogy egyáltalán csináltam
Miért ekkora baj ez a kis adag tészta, vagy ez a "főzés"?
De örülök, hogy nem velem van a probléma...teljesen ugyanaz.
Egyszer hiszti-rohamot kapott, amikor macaron-t sütöttem...kiabált, hogy ő ki lett túrva a saját konyhájából, mindennek elhordott, bemenekültem a szobába...22 évesen.
Vetélytársnak néz, megpróbál lenyomni, dominálni fölöttem, irányítani...szörnyű.
Terrorizál, ha belépek a konyhába.
Mindennap ott van reggeltől délután 13-15 óráig, filmet néz meg ilyenek...teljesen tönkre ment az emésztésem, mert nem jutok reggelihez délutánig, mivel teljesen elfoglalja, saját szobájának nézni, és amikor egyszer reggel bemertem nyitni, mert éhes voltam, pofákat vágott és mondta, hogy rosszúl van az arcomtól.
Jó ilyeneket hallani napi szinten 👌🙃
Most egész nap nem juttam ételhez. 17-kor kimentem...erre nekem esett, hogy mi a szart akarok a konyhájában. Elmondtam, hogy levest szeretnék főzni vacsorára magamnak...eltorzúlt az arca és nekem jött, és kijelentette
hogy 20 percet ad.
Hozzáteszem. Én vagyok az EGYETLEN. Aki elmosogat maga után és a mások àltal otthagyott mocskot is én takarítom le a tűzhely súrolása mellett.
Sokszor van, hogy szó szerint belém lök, amikor mosogatok és elküld onnan őrjöngve.
Aztán játsza a mártírt, hogy neki kell takarítania és én semmit nem csinálok.
Nem hadja.
Beteg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!