Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi kozuk hogy apuval ki...

Mi kozuk hogy apuval ki bekultem,??

Figyelt kérdés
Pici voltam mikor anyum, apum elvaltak. Nem keresett apum évekig 😢 most azonban ki bekultunk. És a nagyimnak a testvére meg annak a lánya aki anyumnak elso unoka testvere duzzogtak hogy hogy voltam képes apuval ki békülni! Megis csak az apam. 23F vagyok
2021. márc. 4. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Semmi közük, szar le őket.
2021. márc. 4. 09:52
 2/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
77%
Semmi közük hozzá, te azzal vagy jóban, akivel szeretnél :)
2021. márc. 4. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy a leírásból nem derül ki, hogy melyik nagyiról van szó, apairól vagy anyairól, így aztán nem lehet értelmezni a kérdést.
2021. márc. 4. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez jó dolog, az ő sérelmeiket nem kell hordoznod egy életen át, helyettük is.

Arra azért figyelj, hogy szeretetből forduljon tényleg feléd, ne valami hátsó érdek motiválja. Legyél résen. :)

2021. márc. 4. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Attól függ. Mik voltak az előzmények? Semmit sem fizetett anyádnak amikor lelépett ( gyerektartást)? Van oka miért jött vissza? Miket tett előtte anyáddal, ha ennyire utálják?

Őszintén aki kis koromban ott hagyja anyámat anyagi kisegítés nélkül és még csak nem is látogat, hát nem nevezném apámnak...

2021. márc. 4. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem mindegy, hogy mi volt a múltban, ha rendezni tudták?!
2021. márc. 4. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, pl. Az én apám pszichopata és tökéletesen elhiteti mindenkivel, hogy ő jó fej, aztán hirtelen támad. Na most ha fiatalon elhagyott volna és így ezt nem tudom, akkor veszélyes tud lenni ha ilyen emberrel találkozik.

Lehet szerencsejátékos is és csak pénzt akar stb. Több infó kéne.

2021. márc. 4. 14:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg semmi közük hozzá, de azért b.szhatja a csőrüket hogy amíg kicsi voltál sz.rt rád apád. Amikor kellett volna hogy ott legyen apaként, nem volt ott. Most meg amikor " kész" vagy , nem kell ha beteg vagy ápolni, tanulni veled, gondodat viselni, aggódni, akkor megjelenik. Hát tudod így könnyű.
2021. márc. 4. 23:06
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

#8 én apám sem volt velem, ma mégis nagyon jó a kapcsolatunk.

És nem apám volt a hibás, hogy nem volt ott.

2021. márc. 5. 04:59
 10/12 anonim ***** válasza:
9 lehet ilyen de nem az a jellemző. Általában csak mentegetik magukat.
2021. márc. 5. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!