Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire jogos?

Szerintetek mennyire jogos?

Figyelt kérdés
Szóval a fiam barátnője már nem egyszer volt nalunk. Nekem nem igazan szimpatikus. De hát nem az én választásom, nem igazán érdekel. De ma elegem lett abból, hogy a kiscsaj már többedik alkalommal nem köszönt mikor bejött hozzánk vagy mikor mennek el. Mondtam, hogy akkor kívül tágasabb. Ha egy ennyire egyszerű dolgot nem tud, akkor többet ne jöjjön. Mi a nehéz abban, hogy egy jó napot elhagyja a száját? Vagy elvetettem a súlykot a kitessékéléssel? A lány 19-20 éves.
2021. febr. 28. 16:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Az érdekes, hogy az első pár alkalommal rendesen köszönt. Mostanság kezdte el, hogy nem.
2021. febr. 28. 16:19
 12/30 alletta ***** válasza:
64%

*3

kérdező! ezt biztos nekem szántad?

hiszen pont azt írtam, hogy illik köszönni.

2021. febr. 28. 16:20
 13/30 alletta ***** válasza:
71%
bocsi kérdező! látom javítottad.
2021. febr. 28. 16:21
 14/30 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy elirtam 🙂
2021. febr. 28. 16:21
 15/30 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen jogos. Még most, az elején kell tisztázni a viszonyt köztetek, mert észre sem veszed, és máris a fejedre nő a saját otthonodban. Sok ilyen rossz példát láttam már.
2021. febr. 28. 16:25
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
És kiderült azóta, mért nem köszön?
2021. febr. 28. 16:30
 17/30 A kérdező kommentje:

Nem még nem derült ki.

Elnézést kért és elmentek.

2021. febr. 28. 16:32
 18/30 anonim ***** válasza:
67%
Ott voltál mellettük? Akkor köszönnie kéne. De ha mondjuk kint voltál a kertben, másik emeleten, stb... akkor nekem pl. kellemetlen lenne odamenni csak azért, hogy elköszönjek.
2021. febr. 28. 16:42
 19/30 anonim ***** válasza:
92%

Aki annyira félénk (ami mellesleg 20 évesen már távolról sem normális), hogy köszönni nem mer a párja anyjának, az nem is fog rendszeresen náluk vendégeskedni. Az ilyen emberek kerülik a kontaktust a hozzájuk nem legközelebb állókkal.

Jól tetted, kérdező. Sajnos rengeteg embernek ez nem alap dolog, átnéznek a másikon vagy már észre sem veszik, hogy mekkora bunkók. Egy 20 éves lányt meg nehogy már te nevelj meg, hogy jaj, köszönni kell, ha jössz vagy mész. Vegye észre magát.

2021. febr. 28. 17:54
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindegy hogy egy nagyon introvertált, visszafogott lányról van szó, és nem mer még köszönni se, vagy nagyképű és ennyibe se vesz
2021. febr. 28. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!