Hogy magyarázzam meg a 3 éves fiamnak, hogy az apja nem jön többet, mert nem kíváncsi rá?
Elváltunk, megcsalt, elköltöztem a két gyerekkel. A nagyobbik már sulis, ő nem is akar menni az apjához.
Fenyegetett amikor eljöttünk, hogy úgy sem találok más férfit, meg ha el merem vinni a gyerekeket, onnantól kezdve a szemében halottak.
De idejött tegnap is és lefeküdt aludni, nem is foglalkozott a gyerekekkel. Utána még ő volt megsértődve, hogy szóvá tettem, hogy aludni jön ide.
Megsértődött, hogy soha nem jön. De a 3 éves fiam utána sír, hogy mennek autózni. De az apja nem kíváncsi rá.
Mit mondjak neki?
De amúgy ha a láthatási ideje alatt aludni akar, akkor most az neked mit fáj? Ez a gyerekeket sem veszélyezteti ezzel...
Te minden szabadidődben tartalmas programokban vagy a gyerekekkel?
Lehet hogy most ilyen egy darabig, de máskor csinálna velük valamit...
Állatkertbe, moziba jelenleg úgy sem mehetnek.
Azt, hogy többet nem jön, szerintem azért mondhatta mert meg akartad mondani, hogy mi legyen a láthatási idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!