Hogyan állítsam le anyámat a h*lyeségeivel?
Figyelt kérdés
Ápolóként dolgozok, és hát ebből szoktak viták lenni. Ő nem kedveli az egészségügyi dolgozókat, és hát nem is örült amikor elkezdtem annak tanulni. Jelenleg nem élek otthon, ennek ellenére sokszor mondta már, hogy nem ilyen életet képzelt el nekem, meg szerinte én is olyan vagyok mint az összes többi orvos, ápoló. Találkoztatok már ilyen esettel?2021. febr. 19. 19:28
1/15 anonim válasza:
Hülye szegény. Csináld azt amit én. Szakíts meg anyáddal minden kapcsolatot.
2/15 anonim válasza:
Én a helyedben azt mondanám, hogy zavar, bánt, sért az egészégügyi dolgozókhoz való degradáló hozzáállása, és hogy pl. nekem pozitívak a tapasztalataim, és szívesen végzem a munkám - és vagy próbáljon túllépni a durva és előítéletes tartalmú általánosításán, "démonizálásán" vagy legalább ne hangoztassa előttem "sajátos" nézeteit, tartsa meg magának.
3/15 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen elutasításban van részed. Nyilván minden szakmában vannak jól és rosszul teljesítő emberek, anyukádnak nem szabadna egyéni rossz tapasztalatokat kivetítenie az egész közösségre, főleg nem a saját lányára. Én aneszt-intenzíves orvos vagyok, és a legmélyebb tisztelettel tekintek az ápolókra. Sokan fel sem mérik, mennyire szükség van rájuk, és ezt a munkát nem képes bárki csinálni. Egy dolog megtanulni, ami szakmailag szükséges, de az ápolók vannak a legtöbbet közvetlenül a betegágynál, és közvetlen közelről néznek végig sorsokat, amiket az átlagember elképzelni sem tud. Remélem, anyukád egyszer megbékél. Nagyon büszkének kellene lennie rád.
4/15 anonim válasza:
állítsd le őt, ha nem hajlandó témát váltani akkor zárd ki az életedből
5/15 A kérdező kommentje:
Jó ötleteket írtatok, meg is próbálkozok vele. Bár nem biztos hogy megfogadja, de legalább tartja meg magának a szövegeit.
Az utolsónak csak üzenem, hogy nem lány vagyok!
2021. febr. 19. 20:09
6/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat az utolsó előttinek
2021. febr. 19. 20:10
7/15 anonim válasza:
Bocsánat, akkor tévedtem, de a mondanivalóm lényegén ez nem változtat. Anyukádnak büszkének kellene lennie rád, mert emberfeletti, amit az ápolók döntő zöme naponta teljesít.
(3-as voltam)
8/15 anonim válasza:
Az ápolók munkája szerintem becsületreméltó. Ahogy itt írták mások is, rettentően szükség van az ápolókra, és csodálom őket én is. Szóval ne hallgass anyudra. Mond meg neki, hogy te a gyereke vagy, és nem kéne egykalap alá venni azokkal akiket nem bír, hisz ők senkik neki, mármint nem a rokonai, vagy barátai, de te a gyereke vagy, téged támogatnia kéne. Ha ezután is folytatja a hülyeségét akkor tényleg ne pazarold rá az idődet.
9/15 anonim válasza:
legkozelebb amikor nekikezd ennek, mondd meg hogy amikor rosszul lesz, nem kotelezo bejonnie korhazba, ha ennyire nem csipi az egeszsegugyiseket. kezdjen magaval otthon amit akar.
eleg bunkosag, de hatha eszhez ter
10/15 anonim válasza:
Titeket aztán érdemes volt megszulni, felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!