Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most gáz,hogy nem kapnak egy...

Most gáz,hogy nem kapnak egy képet?

Figyelt kérdés

Ma volt a tablófotózás és 15nél több képet csináltak rólam,de egyik sem tetszett..annyira utálom magamat,de ezt hiába magyaráztam a tanáromnak,szerinte szép vagyok,és nem érti,hogy miért nem engedem magam lefotózni.

Anyáméknak megmondtam,hogy képről ne almodjanak,mert nagyon nem tetszik..erre elkezdtek puffogni,hogy miért nem? Majd akkor legközelebb ő is azt mondja,hogy nem lesz..

Apámnak is szólt,az meg lekiabálta a fejemet,hogy mi az,hogy nem lesz kép..

17/L

2021. febr. 17. 19:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Irigylem a problémád...
2021. febr. 17. 19:08
 2/21 anonim ***** válasza:
10%
Küldd el privibe a képet
2021. febr. 17. 19:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Még nincs kész a kép,csak lefotóztak minket.
2021. febr. 17. 19:10
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Emlehetsz fotóshoz is.
2021. febr. 17. 19:11
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sincsen önbizalmam, utálom én is a tabló képem. Ettől függetlenül még meg lehet venni a képeket. Ne nézz rá és ennyi. Ne engedd hogy ki tegyék. Tegyétek bele egy albumba és meg van oldva. Ha felnősz lehet hiányolni fogod. Ezt egyébként úgy mondom hogy egy idős vagyok veled.
2021. febr. 17. 19:12
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem szólhatok bele abba,hogy mit tesznek ki..az okleveleimet meg az érmeimet is kiteszik,holott utálom,és folyamatosan mutogatják mindenkinek.

Nem az,hogy nincs önbizalmam. Csak szarul vagyok összerakva..

2021. febr. 17. 19:16
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

#4-es jót mond, nem kötelező az iskola által megbízott fotós képét használni.

Menj el egy fotó szalonba, ott segítenek, hogy szép legyen a kép, még retusáltatni is lehet (elvileg a sulis fotós is retusál, de a szalonos rendesen foglalkozik veled), és segítenek, hogy hogy ülj, tartsd magad, hogy előnyös legyen a kép.

Plusz pénzbe kerül, de szerintem megéri. Én se az iskolában csináltattam a tabló fotóm.

2021. febr. 17. 19:20
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Egyezz meg velük. Mond hogy meg vehetik a képeket de csak akkor ha nem teszik ki. Jobb mintha képet sem kapnának
2021. febr. 17. 19:20
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy ofőm benne lenne e,mert az egyik tanárom csinálja,aki fotós(is).

Nekem pl az ofőm választotta ki a képet meg a tanárom,mert szerintem az összes szr lett..

2021. febr. 17. 19:26
 10/21 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ha az ofőd nincs benne akkor csináltasd meg a képet és mellette csináltatsz egy másik fotóssal is. És azt adod oda a szüleidnek. Bár nem hiszem hogy egy osztályfőnöknek bármi bele szólása is lenne ebbe...
2021. febr. 17. 19:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!