Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám nem engedi, hogy...

Apukám nem engedi, hogy külföldre menjek dolgozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, nagyon szeretnék külföldre menni dolgozni és élni, meg van hozzá a kezdő tőkém és barátaim is vannak kint, de apukám azt mondja, hogy felejtsem el. Pedig ő is dolgozott kint.

Mit tehetnék? Igaz felnőtt vagyok, de akkor is csak egy gyereknek érzem magam így... Itthon nincs már lehetőségem, egy kis faluban élek, én lépni szeretnék! Nyelvvizsgáim, szakmám van! Hogyan tudnám meggyőzni? Nem is örökre mennék, csak pár hónapra. A koronavírust most hagyjuk, nem erről szól a kérdés.

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4
 31/34 Bubuka317 válasza:
100%
Velem ugyanez volt ilyen idősen😁 Mindig beakart paraztatni..akkoriban meg a terrortamadas volt. En szépen elinteztem magamnak a helyet hova megyek mit dolgozok című tema. Osszepakoltam es elkoszontem tole. Igy ideje nem volt visszatartani. Sokszor kudarcot vallottam es kikötöttem újra otthon.Viszont mar lassan 25 eves vagyok, kint van munkahelyem,új barataim es nem bántam meg hogy nem adtam fel. :) Magadat nezd! Ne hogy apukád mit szól..lehetőség mindig a kezünkben van..vagy élünk vele vagy nem..De aztan megbanjuk, ha nem próbáltuk meg! Sok sikert:)
2021. febr. 16. 23:37
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

De hogy éltek ti kint.

Aki kimegy dolgozni, az még nem alkoholista csak oda kint lesz az,vagy van a másik a gyógyult alkeszek.

Külföldre 3-fajta ember megy ki !

-Akinek célja van

-Akinek nem áll fel.

-Alkoholista

2021. febr. 17. 06:14
 33/34 anonim ***** válasza:
IT munka miatt minek mész spanyol országos? Közelebb is találhatsz munkát Ausztria, Németországban,de szerintem még Budapesten is találhatsz ilyen fajta állást .
2021. febr. 17. 06:27
 34/34 anonim ***** válasza:
17%

Alapfogalmatok nincs mi folyik oda kint !

Az is más dolog aki egy rokonnál lakik kint.

Vagy egy közös szállón, a többiekkel .

Nap estig tudnám sorolni a történeteket.

Csak egy,itthon elbúcsúzik asszonykától,meg karon ülő gyerekétől,majd következő hétvégén már a németh kupiban mulattja az időt .

2021. febr. 17. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!