Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám nem engedi, hogy...

Apukám nem engedi, hogy külföldre menjek dolgozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, nagyon szeretnék külföldre menni dolgozni és élni, meg van hozzá a kezdő tőkém és barátaim is vannak kint, de apukám azt mondja, hogy felejtsem el. Pedig ő is dolgozott kint.

Mit tehetnék? Igaz felnőtt vagyok, de akkor is csak egy gyereknek érzem magam így... Itthon nincs már lehetőségem, egy kis faluban élek, én lépni szeretnék! Nyelvvizsgáim, szakmám van! Hogyan tudnám meggyőzni? Nem is örökre mennék, csak pár hónapra. A koronavírust most hagyjuk, nem erről szól a kérdés.

2021. febr. 16. 16:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%
Mit dolgoznál kint?
2021. febr. 16. 17:33
 12/34 anonim ***** válasza:
84%
Nőként kérdezem, hogy miben is vagy jobb, mint a "nyámnyila fiúk"? Ja, mert ha apuci pici kislánya nem áll a sarkára az megértésre szorul, de ha egy fiú gyermek nem, akkor az nyámnyila? 25/N
2021. febr. 16. 17:33
 13/34 anonim ***** válasza:
89%
Tehát, ha egy férfi 21 évesen otthon él, az egy nyámnyila kisfiú, de te ugyanennyi idősen egy igazi, felnőtt nő vagy? Én kérek elnézést! Ilyen felfogással te egy kislány vagy, apu félteni való kics lánya! Nem csodálom, hogy nem akar elengedni...
2021. febr. 16. 17:38
 14/34 anonim ***** válasza:
12%

Talán mert tudja mi folyik oda kint ilyen fiatalon kimész és egy éven belül alkesz leszel . Mert nincs kötés !

Tudom mit beszélek 93-ban 22-évesen kimentem Tengizbe az egy edző tábor volt

nekem annyi volt a szerencsém,hogy nem bírom az italt .

Sok életet,láttam tönkre menni mert utána még 11-évig dolgoztam Németország berkein belül.

Hallgass,rá várj egy picit még .

2021. febr. 16. 17:39
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

14 ilyen butaságot mondani...

Szerinted attól függ hogy ki mennyi alkoholt fogyaszt hogy hol él?

24 évesen jöttem külföldre teljesen egyedül. Azóta is itt élek, érdekes nem lettem alkesz

2021. febr. 16. 17:43
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
#14: Neked elmentek otthonról.
2021. febr. 16. 17:44
 17/34 anonim ***** válasza:
65%
Par honap kulfoldi munkatol mit varsz?Mennyiben javitana az eleteden?Par honapert nem is erdemes elindulni.
2021. febr. 16. 17:44
 18/34 anonim ***** válasza:
93%

Én sem lettem alkesz, 25 éves korom óta külföldön élek.

Nagy butaságot mondtál 14 -es.

Nekem is vannak külföldön és belföldön is alkoholista ismerőseim.

Nem kell ahhoz kilépni az országból, hogy valaki azzá váljon, nézz csak körül otthon.

2021. febr. 16. 17:47
 19/34 anonim ***** válasza:
37%
szakmád van? mert ha nincs, lehet azt akarja, hogy szerezz valamit
2021. febr. 16. 17:48
 20/34 anonim ***** válasza:
96%

Ne kérdezd , hanem mond , hogy külföldre mész dolgozni .

18 évesen szakma után Németországban kezdtem dolgozni 2 év után kaptam lehetőséget és akkor jöttem ki Torontóban azaz Canadába azaz 22 éves korom óta szó szerint a föld másik oldalán élek és nem bántam meg jelenleg 29 évesen el értem a saját házat igaz hitellel illetve új autót vettem és nem kell hónap végén azon agyalnom , hogy mikor lesz már fizetés mivel tudok félre tenni . Itt sincs és egyik országban sincs kolbászból a kerítés és mint külföldi az elején 10x keményebben kell dolgozni , hogy bizonyítani tudj az első 1-1.5 év nehéz utánna már nem vészes

2021. febr. 16. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!