Miért én vagyok az utolsó?
Figyelt kérdés
3man vagyunk testvérek. Én vagyok a legidősebb. Apám egy nagyon fukar irigy ember. Tavaly nyáron a barátomék elvittek nyaralni egyhétre és most is elakarnak vinni szállást fizetik meg a kaját. . Meg folyton visznek engem is Pécsre, Budapestre ha mennek. És apa ki van akadva mindenen. Meg hogy én a pénzükön éllek. Mikor mindent magamnak veszek meg, barátom szülei nem költenek rám úgy ahogy apa gondolja. Nem vesznek meg nekem mindent. Ha akarok valamit akkor én spórolok érte. Miért ennyire bunkó velem apa? Miért hisz ennyire anyagiasnak? Mikor engem nem érdekel a barátom szülei tárcája. Nem a tárcával járok, hanem a barátommal.2021. febr. 14. 20:52
31/31 anonim válasza:
Ha te vagy a leg idősebb tényleg rád kéne gondolnia előbb, saját maga után természetesen mert ő még idősebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!