Miért én vagyok az utolsó?
Mert elviteted magad mindenhová. Fizetik a szállást meg a kaját, mégis mi kell még egy nyaraláson? Mindent ők fizetnek, és apádnak nem tetszik hogy ingyenélő lettél, mert nem akart belőled aranyásót nevelni. Ő szégyenli magát helyetted.
Én soha nem fogadtam el egy barátomtól sem, sem a szüleitől hogy fizessék a nyaralásom. Ha együtt nyaraltunk, akkor természetesen én fizettem a saját részem, és ebből soha nem engedtem.
Lehet iskolás még. Nem írta hány éves.
Egyébként ha valaki kökyköt vállal, pláne 3at az jár néhány dologgal.
Nem csak etetni, ruházni szokás jobb helyeken.
Az oldalon 16 éven felüliek lehetnek jelen, tehát ha a kérdező iskolás is, 16 évesen már lehet diákmunkázni suli mellett.
Ahogy én is tettem. Lesült volna a bőr a képemről ha mással vitetem magam ide-oda.
Tény hogy volt olyan év amikor nem vállaltam diákmelót, de akkor nem is mentem sehová és nem shoppingoltam. Ez akkoriban normális volt, pedig nem volt olyan régen. Kétezres évek közepe.
Szomorú hogy a mai világban alap hogy a lányoknak kötelező aranyásónak lenni, mert ha valaki nem az, arra rossz szemmel néznek. (Ez látszik a százalékokból is.)
A férfiak meg azt a pár normálisat is egy kalap alá veszik a többséggel, aki dolgozik magára és képes állni a saját költségeit.
Hát itt valakiknek nagyon savanyú a szőlő úgy látom. Az én szüleim a barátomat fizették be nyaralni és nem ingyenélőnek tartották. Te nagyon szar helyről származhatsz, ha te ezt élősködésnek veszed, elég szánalmas ember vagy. Ha valaki tehetős, meg szívesen elvisz, akkor hülye lenne bárki nemet mondani. Nem mondta a kérdező, hogy nem kérdezte, hogy adjon-e bele. Az én barátom is megkérdezte a szüleimet, de azt mondták nem kell, mert most már ő is családtag és szívesen elhozzák. Pedig ő már akkor réges régen kereső ember volt. De amit felajánlanak azt el kell fogadni. Nyilván nem ajánlanák fel, ha problémának gondolnák.
Szóval kedves kérdező nincs miért szégyellned magad, meg ingyenélőnek sem számítasz. Szerencsés vagy, hogy ilyen rendes barátod van és, hogy a családja ennyire szeret. A sok hülyével meg ne foglalkozz, hiszen látszik még az értő olvasás sem megy soknak, mivel egyértelműen leírtad, ha valamit pluszban venni akarsz azt magadnak kell megvenned, ergó nyilván valamit csinálsz is, mivel a semmiből nem lesz pénzed. Apádnak meg azért fáj, mert egy tipikus megkeseredett szar alak, aki mindig mást hibáztat a maga rossz sorsa végett, és mivel ő nem tud elvinni nyaralni, szúrja a szemét, hogy te meg egy ilyen jó helyre kerültél, akik meg elvisznek minden zokszó nélkül, szíves pusztan szeretetből.
Te ugyanaz vagy, mint az én barátom, csak fordított helyzetben. Ne érezd magad rosszul emiatt egy percig sem. Akik meg beszólnak, azokra szarjál rá. Nálunk itt a környéken ez tök normális dolog, hogy a család elviszi a gyerek aktuális párját nyaralni és senki nem tekinti ingyenélőnek az adott illetőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!