Hogyan hassak a szüleimre ilyen esetben?
23L
Szia. Jól értettem, hogy a két éves kistesóddal etetik ezeket? Hát ez hihetetlen.
Én se ennék meg mindennap gumicukrot vagy túró rudit.
A fogainak sem tesz jót és az esgészségének sem. Nem fogja megerősíteni.
Túrórudi helyett legyen túróstészta és kakaó.
Cappy-t szerintem felejtsék el. Szerintem is túl cukrozott. Én nem is tudom meginni, mert nekem beleüt a fogamba a cukor. :D
Helyette szoktassák szénsavmentes vízre. Attól sosem lesz baja!! Ha megszokja ezt a finom, folyton édes vizet, később tagadni fogja a vizet, ami lételemünk Mellette ihat néha kakaót, teát.
A gumicukor az cukor. Méreg. Ne etessék vele, csak alkalmak adtán. Pl. ha van valami kis búcsú, vagy aug.20. Kirakodó vásár vegyetek neki, meg mikuláskor is lehet enni. De hogy csak úgy.. nyalóka, gumicukor méreg sajnos.
De tudom jól, hogy a gyerekek imádják. Akárhányszor vagyok a boltba a gyerekek összevesznek szüleikkel nyalóka miatt. :/
Mert sajnos annyira csábító nekik...
Lehet kicsit túl szigorúnak tűnök, de nem szabad túl sok édeset etetni.
Nekem vőlegényemet az anyósom eteti mindig nagyon édes ételekkel. A hajam szinte égnek áll, mikor mondja, hogy az ebédje madártej volt, a második fogás cukros diós tészta, a desszert pedig linzer karika.
És sajnos ez nagyon gyakori náluk. Bár ő felnőtt így. Nagyon sok édeset evett kiskorától, nagy baja hálistennek nem lett, csak a fogai nagyon nagyon rosszak, de ugye az genetikától is lehet nem tudom...:/
92 centi magas és 13 kg. A fogai szépek szerencsére, naponta 2szer mossa meg anyu neki.
2es,köszi hogy leírtál mindent amivel tisztában vagyok, de anyuékra ezzel továbbra sem tudok hatni.
Köszi 3as,védőnőre nem gondoltam még🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!