Jogosan vagyok emiatt kicsit mérges a szüleimre?
NEM, ugyanis senki nem tudhatja elöre, hogy egy gyereknek mi lesz késöbb a célja vagy milyen életre vágyik.
Ha - ahogy a kérdésed alapján feltételzem - már felnött vagy legalább is nagykorú vagy, akkor mostantól a te kezedben van, hogy mit akarsz az életeddel kezdeni, ne a szülökkel meg a nevelésükkel akarj takarózni!
Dehogy. Én is csalódott vagyok, amiért nem járattak balettra, vagy gimnasztikára.
De 5 évesen honnan tudtam volna, hogy ez tetszik nekem? Meg ők is miből tudták volna?
De te most már tudod, szóval változtass.
Utolsó érthető, de gyerekként bizony a szüleid mondják meg, hogy mi van. Nem kérdezik meg az általános iskolát. A középsulit sokan nem tudják, vagy nem érdekli őket, ezért azt is a szülő dönti el. Én azért mentem infós suliba, mert “sokat ülök a gép előtt”. Persze, belementem, mert gőzöm sem volt, mi van egy infós suliban. Mondanom sem kell, abból nem érettségiztem...
Persze utána elvégeztem egy képzést, amit már én választottam.
Gyerekként nagyon sokan nem tudják, mit akarnak később. Sokan azt sem tudják, hogy egyszer felnőnek, mert olyan távoli...
Középsuli- talán felénél esetleg elkezdenek gondolkodni, de ott is még csak 16 évesek...
Bolhából elefántot csinálsz kérdező.... Csak köszönd meg.
Kívánom hogy ennél nagyobb problémád ne legyen az életbe, hogy anyud vett egy légkondit.
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!