Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért haragszik anya azért,...

Miért haragszik anya azért, hogy hamar hazajöttem a kocsmából? (lol) 18/L

Figyelt kérdés

Lementem a barátaimmal az egyik kocsmába a városba. Anya felajánlotta, hogy elvisz barátnőmékig és amikor azt mondtam, hogy hazafele majd hívok taxit, ő azt mondta, hogy hagyjam majd jön értünk. Beleegyeztem, viszont kb 2-3 órát voltunk csak lent. Egyébként pont ma volt röpimeccs a városban (Mo-Svájc) és a svájci válogatott pont ebben a kocsmában ivott, ahol mi is. Oda is jött hozzánk az egyik pali megkérdezni, hogy tudunk-e vmi szórakozóhelyről és hogy nincs-e kedvünk velük menni. Ezt elküldtem anyának is csak úgy poénból mert hát azért milyen már ez. De amikor felhívtam anyát, hogy jöhet értünk, ő kiborult, hogy miért nem bírunk maradni, ha egyszer itt a válogatott és hogy milyen bénák vagyunk stb... értünk jött,hazajöttünk és még itt is nekem állt, hogy mi bajom van, miért vagyok ilyen, meg hogy milyen idióta vagyok. De teljesen ki volt borulva. És nem azért volt mérges, mert értünk kellett jönnie, hanem mert nem maradtunk tovább. De már fáradtak is voltunk, túl sok kedvünk se volt már ott lenni, ráadásul a válogatotton kívül nem sokan voltak már ott. Ismerősök se voltak és a hangulat se olyan volt mint lenni szokott. Minket meg nem izgatott amúgy az, hogy most ott maradjunk ezekkel, mert úgyis visszamennek Svájcba szóval minek. Én most nem értem, hogy anya mit várt tőlem. Azt hogy menjek rib nckodni vagy mi?:'D

Egyáltalán nem tudok elmenni rajta. Vki volt már hasonló helyzetben? Vagy vki érti édesanyám problémáját mert én nem.

2019. jan. 6. 00:31
1 2
 1/15 anonim válasza:
79%
Gondolta összejön neki egy kis svájci vej és kötlözhet ki világotlátni. Ne szépítsünk, anyád el akart adni egy svájcinak.
2019. jan. 6. 00:33
 2/15 anonim ***** válasza:
15%
18 évest miért hurcol az anyja?
2019. jan. 6. 00:36
 3/15 anonim válasza:
92%
Nem lejet hogy anyukád kettesbe akart lenni valakivel? És ezért volt probléma hogy korábban mentél haza?
2019. jan. 6. 00:41
 4/15 A kérdező kommentje:

1. figyelj meglehet

2. szó szerint a város végén lakok még a cigánytelepen is túl (kicsit para hely, szóval nem enged egyedül),nincs jogsim, busz nem jár, ő ajánlotta fel

3. A két húgom itthon van és mindkettő ébren van szóval esélytelen (a kisebbik 4 éves és velük alszik)

2019. jan. 6. 00:50
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Hát, akkpr lehet hogy tényleg az első válaszolónak van igaza. Habár mi bem ismeejük az édesanyádad, szóval nem tudjuk hogy képes lenne-e ilyen taplónak lenni.
2019. jan. 6. 01:09
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Lehet azt hiszi leszbi vagy...
2019. jan. 6. 01:18
 7/15 anonim ***** válasza:
98%
Ezt tényleg nem lehet tudni. Tőle kéne megkérdezned. Nem kérdezed meg tőle?
2019. jan. 6. 02:18
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

1. Gondolta, hu milyen alkalmat szalasztottal el a svajciakkal

2. 2-3 orara szamolt, hogy tud valamit csinalni. Megzavartad az orarendjet.

De, szerintem is az elso. Remenykedik, hogy kikerulsz a falubol minnel hamarabb. Viszont, erdekes, hogy felt oda-visszamenesnel, de hogy kozben feltsen arra nem gondol? Lelepni egy idegen tarsasaggal?

2019. jan. 6. 06:24
 9/15 Zafír87 válasza:
87%
Remélem a lányomnak is olyan jó gondolkodása módja lesz, mint neked! Ri banckodni semmiképpen sem:) Lehet, hogy anyukád ment volna velük, helyett kellett volna cserélnetek. Vagy esetleg vmi mást akart csinálni estére, és nem számított arra h felülírod. Vagy azt hitte ha most elmész velük, rád talál a nagy szerelem, férjet találsz és be lesz biztosítva az életed:D nem tudom, én nem tudok elmenni az én anyámon sem:D Remélem a kislányomnak, velem könnyebb dolga lesz:)
2019. jan. 6. 06:44
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Aggódik, hogy nincs barátod(?).
2019. jan. 6. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!