Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért az a terve anyámnak,...

Miért az a terve anyámnak, hogy majd velem költözik, ha amúgy rossz a kapcsolat köztünk?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta amióta óta valahányszor szóba jön a jövőm, hogy majd egyszer elköltözök, akkor valahogy anyám mindig megjegyzi, hogy és majd jön velem.

Anyu és apu együtt él, ilyen semleges, néha egymáshoz szólnak jellegű a kapcsolatuk. Anya és az én kapcsolatom meg olyan, hogy minimum egy héten háromszor összeveszünk.

2021. febr. 5. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem fogod magaddal vinni anyádat. Felesleges ezen dilemmázni szerintem. Valószínűbb, hogy ő is csak úgy mondja, és nem komoly a szándék. Ha mégsincs igazam, akkor ráérsz akkor egyszer lerendezni ezt, amikor épp költözöl. :)
2021. febr. 5. 19:25
 2/10 anonim válasza:
90%
Lehet csak viccel, de beszéld meg vele az a legegyszerűbb, még ha komolyan is gondolja, neked kell kiállnod magadért
2021. febr. 5. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyám dettó ugyanez. Én már felnőtt vagyok, 18 évesen megpattantam egyetem mellett albérletbe. Azóta sok év telt el, párommal élek X éve (szintén albérlet). De anyám a mai napig azon fantáziál, hogy eladja a lakást, és veszünk egy többszobásat (még csak nem is többgenerációsat...), és majd velünk lakik milyen jó lesz.

Én már mondtam neki szépen is, csúnyán is, próbáltam ésszerűen is elmondani, hogy egymás agyára mennénk, olyankor el is ismeri, de egy-két hèt vagy hónap és újra ugyanez a téma...

Hagyd rá, felesleges ezen vitázni. Csak légy határozott, ha egyszer meg akarná valósítani és tudj nemet mondani.

2021. febr. 5. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Majomszeretet, enyém is ilyen, mindenhova, még külföldre is utánam akar(t) jönni...
2021. febr. 5. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen fölösleges erröl beszélni vele, csak újabb veszekedés lenne belöle.

Ha ott lesz az ideje, hpgy költözz, akkor egyszerüen elköltözöl és öt meg hagyod, ahol van.

2021. febr. 5. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
Mondd meg anyádnak, hogy vén majom létére ideje lenne már kinőni a gyerekkorból.
2021. febr. 5. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Az én anyukám is mindig azzal fenyefetőzött, hogy utánam költözik 😂

De ő megoldotta egyszerűbben, munkát adott ezért visszaköltöztem (a városba) 😁

2021. febr. 5. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Anyád dolgozik? El tudná magát tartani úgy, mint egyedül álló? Mert nekem az jutott eszembe, ha apáddal olyan semmilyen a kapcsolat, akkor anyád csak kényszerből van vele. És ebből keres kiutat, ami te lennél.
2021. febr. 5. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Épp azért akar veled lakni mert rossz a kapcsolatotok. Idegesíteni akar folyton, veszekedni, és nem akarja hogy jól érezd magad. True story. Vanak házaspárok is akik kifejezetten azért vannak a másikkal, mert élvezik hogy tönkreteszik az életét.
2021. febr. 5. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez mennyire igaz utolsó.
2021. febr. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!