A párom szokásai furcsák az anyámnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy hónapja összejöttem a mostani párommal, és mivel nagy a távolság, egy kettő bemutattam itthon, azóta hétvégente itt van nálunk(anyámmal és a hugommal lakom). A párom talán kicsit túlságosan otthon érzi magát nálunk, benyúl gond nélkül a hűtőbe, teát főz magának, stb, de ugyanúgy el is rakodik maga után. Anyámnak ez nem tetszik. Viszont én nem akartam a páromat arra szoktatni, hogy mindig mindent elé teszek. Mostmár anyámtól azt is megkaptam, hogy a párom miatt több víz, meg kaja fogy, mikor a számlák felét én fizetem, a hűtőbe a kaját hetek óta csak én veszem. Anióta dolgozok, segítem őt, mert a fizetése nem lenne elég. Soha nem róttam ezt fel neki, nem is merem, mert tuti felhúzná magát, vagy sírna rajta egyet, hogy miért vetem a szemére... Viszont igazságtalannak tartom. Vagy megmondjam? Mindennel baja van... Sajnos a külön költözés egyelőre nem opció, most kezdtem a vállalkozásomat, 1-2 évig még nem tudok elmenni. A párom meg már észrevette hogy nincs szívesen látva, nekem meg teljesen kellemetlen a dolog. Neki sem akarom mostmar megmondani hogy kérdezze meg hogy csinálhat-e egy teát magának, teljesen hülyén jönne ki szerintem. Ötletek?2019. jún. 12. 22:28
1/44 anonim válasza:
Anyukádnak valószínűleg kényelmetlen, hogy minden hétvégén ott egy idegen, amikor ő pihenne. Hétvégén sem engedheti el teljesen magát. Ne legyetek mindig ott, menjetek a párodhoz is.
2/44 anonim válasza:
Beszélj pároddal hogy vegye vissza magát, valószínű kimaradt nála a nevelésből, hogy vendégként nem túl illendő így viselkedni.
Te meg a modern kori férfi nő felállás híve vagy, nehéz lesz ebből bármit is így kihozni.
3/44 anonim válasza:
Azért van különbség aközött, hogy mindent a másik elé teszek, és hogy vendégségben 2-3 alkalom után úgy viselkedek, mint aki otthon van...
4/44 anonim válasza:
Jó lenne tisztázni, hogy akkor most, mint vendég van ott hétvégente vagy mint (leendő) családtag? Utóbbi esetben komolyan nem értem mi a probléma. Előbbi eset nem tartható fent hosszú távon, mert ha tényleg minden hétvégét veletek tölti, akkor előbb-utóbb frusztrációt fog okozni, hogy nincs mozgástere.
5/44 anonim válasza:
TE vagy otthon, a TE dolgod a TE vendégedet ellátni!
Ennek köze nincs a feminizmushoz, én is hülyét kapnék tőle, ha egy egy hónapja megismert pasi, akit eddig 4x láttam, rendezkedne az otthonomban, pedig én nem az anyám vagyok.
Majd akkor nevelgesd konyhatündérnek, ha náluk lesztek!
6/44 anonim válasza:
Engem már az is pokolian zavarna, ha egy IDEGEN, minden tetves hétvégén az otthonomban színá a levegőmet!
7/44 anonim válasza:
Ne is haragudj, rettentően ideg lennék, ha egy ismeretlen pasi minden hétvégén az én lakásomban lenne és járna be a hűtőbe. Te is csak egy hónapja ismered. Még a pár kifejezés is fura.
Miért nem vagytok minden második héten nála?
8/44 anonim válasza:
Elég beteg, hogy elvárod, hogy anyukád meg a testvéreid hozzád meg a pasidhoz alkalmazkodjon. Alig ismered, nekik meg egyenesen idegen. Nem csoda, hogy ki vannak borulva, hogy minden hétvégén őt kell kerülgetniük a saját házukban, ráadásul használja a cuccaikat, megeszi a kajájukat stb. A kedves párodat mégsem zavarhatja annyira, ha látja, hogy nincs szívesen látva, mégis újra és újra odatolja a képét :D
10/44 anonim válasza:
Bevallom engem is zavarna ha a lányom 1 hónapja tartó partnere minden hétvégén nálunk lenne, és ennyire otthon érezné magát. Alap, hogy idegen helyen még akkor is ha a gyerekünk barátja/ barátnője, megkérdezi, hogy kaphat vagy csinálhat teát, kaját etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!