Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleegyeznétek ebbe ilyen...

Beleegyeznétek ebbe ilyen feltétellel?

Figyelt kérdés

Házat akarunk venni, de elfogadható áron csak lepraházat lehetne venni, amit pluszba fel is kellene újítani. Amik meg jó állapotban lennének, azt meg nem tudnánk megvenni. Anyám felajánlotta, hogy az ő megtakarított pénzét hozzádobhatjuk a miénkhez, és megvehetnénk azt, amit kinéztünk magunknak. Feltétel: magunkhoz vesszük őt is meg apámat is.

3 szobás, minimum 2 gyereket akarunk. Most ha összejönne a 2 gyerek vagy több, akkor nekik egy szobában kellene lenniük. Ráadásul anyám elég kibírhatatlan személy. Lassan 30 leszek, nem várhatunk még évekig a babákkal, 35 felett meg már nem akarok szülnim

2021. febr. 5. 15:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

A putrit pár év alatt ki lehet pofozni. A szüleidet már nem. Szerinted?

A nyugalom megér sokmindent, pár év egy lerobbant házban - amíg rendbe szeditek - nem nagy ár érte.

2021. febr. 5. 16:37
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Amugy logikusan gindolkodva 3 szoba nektek is keves lesz ha két gyereketek lesz. Elvégre kellene nekik is egy-egy külön szoba, néktek háló meg egy nappali.
2021. febr. 5. 16:41
 13/37 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem is inkább a lepraház, azt tényleg majd fel lehet újitani, de a szüleidet...

Meg szerintem így a gyerekek szempontjábol is jobb lesz.

2021. febr. 5. 16:52
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

12: nekem is ez a véleményem. Egy háromszobás ház/lakás még egy kétgyerekes családnak is kics - nemhogy két külön családnak...

Kérdező! Hány négyzetméteres az a "lepra" ház? Bővíteni lehet később, ha nőnek a gyerekek? pl. padlásteret beépíteni, vagy hozzáépíteni?

2021. febr. 5. 16:52
 15/37 anonim ***** válasza:
98%
Igen a lepraház,mert se nektek,se a szüleiteknek nem lenne jó.Jobb a békesség!
2021. febr. 5. 17:33
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
Lepraház se kell. Lakás. Semmiképp ne menjetek ebbe bele.
2021. febr. 5. 17:39
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Inkább családias béke, mint luxus feszültség.
2021. febr. 5. 17:40
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Én se támogatnám a közös házat, és hosszú távon te is megbánnád valószínűleg. Mire felújított lehetne a ház , utána még hosszú évekig veletek laknának (ha nem lesz a konfliktusoknak olyan következménye, hogy valakinek költözni kell. Már pedig szerintem ők már nem költöznének el)
2021. febr. 5. 17:53
 19/37 anonim ***** válasza:
93%

Leginkább egy jó lakás. Abból még lehet házra váltani. A nagy felújítások, szerkezeti elemek közösek, közös költségre mennek.

Lepra háznál érhetnek meglepetések.

Szüleid esetében szerintem titkon tudod, hogy hova futna ki a dolog.

+ egy szavazat az önálló lakhatásra.

2021. febr. 5. 17:54
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lepra, de megmarad a szabadságotok.
2021. febr. 5. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!