Beleegyeznétek ebbe ilyen feltétellel?
Házat akarunk venni, de elfogadható áron csak lepraházat lehetne venni, amit pluszba fel is kellene újítani. Amik meg jó állapotban lennének, azt meg nem tudnánk megvenni. Anyám felajánlotta, hogy az ő megtakarított pénzét hozzádobhatjuk a miénkhez, és megvehetnénk azt, amit kinéztünk magunknak. Feltétel: magunkhoz vesszük őt is meg apámat is.
3 szobás, minimum 2 gyereket akarunk. Most ha összejönne a 2 gyerek vagy több, akkor nekik egy szobában kellene lenniük. Ráadásul anyám elég kibírhatatlan személy. Lassan 30 leszek, nem várhatunk még évekig a babákkal, 35 felett meg már nem akarok szülnim
A putrit pár év alatt ki lehet pofozni. A szüleidet már nem. Szerinted?
A nyugalom megér sokmindent, pár év egy lerobbant házban - amíg rendbe szeditek - nem nagy ár érte.
Szerintem is inkább a lepraház, azt tényleg majd fel lehet újitani, de a szüleidet...
Meg szerintem így a gyerekek szempontjábol is jobb lesz.
12: nekem is ez a véleményem. Egy háromszobás ház/lakás még egy kétgyerekes családnak is kics - nemhogy két külön családnak...
Kérdező! Hány négyzetméteres az a "lepra" ház? Bővíteni lehet később, ha nőnek a gyerekek? pl. padlásteret beépíteni, vagy hozzáépíteni?
Leginkább egy jó lakás. Abból még lehet házra váltani. A nagy felújítások, szerkezeti elemek közösek, közös költségre mennek.
Lepra háznál érhetnek meglepetések.
Szüleid esetében szerintem titkon tudod, hogy hova futna ki a dolog.
+ egy szavazat az önálló lakhatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!