Fel tudsz nézni a szüleidre?
Figyelt kérdés
"Hiteles" szülők a szemedben? Számíthatsz rájuk a bajban, figyelnek az igényeidre, érzéseidre, egymással is tisztelettel bánnak, jó a házasságuk, stb. Ha nem, akkor miért nem érzed így?2021. febr. 1. 13:35
2/30 anonim válasza:
Fel. Még ha vannak is hibáik (Kinek nincs?) és külön nevelési hibáik is, tudom, hogy mindent megtettek értem és mindig ott voltak, ha bajban voltak. Remélem ezt felnőtt koromban valamennyire sikerül honorálnom.
4/30 anonim válasza:
Apám 2 centivel magasabb nálam, szóval ja
Amúgy igen, fasza szüleim vannak
Az én koromban "menő" szidni őket, de szerintem jó szülök:D
6/30 anonim válasza:
Nem kell felnézni, ha az ember felnőtt, akkor teljesen egyenrangú mindenkivel. Mindenkinek vannak erényei és hibái, hiányosságai egyaránt.
7/30 anonim válasza:
Hatezeregy témában vitában állok velük, abszolút nem volt sosem rózsás a kapcsolatom, főleg anyámmal nem. Érdekes kapcsolatunk van, sok jót és rosszat is köszönhetek nekik, azonban amit csak utólag tudok igazán felfogni, milyen sokat is ér: józan, logikusan gondolkodó emberek, akik hihetetlen felelősségtudattal élték az életüket. Nem szegényedtek el, nem költötték cigire és piára a pénzt, nem halmoztak fel hiteleket, nem voltak valláskárosodottak, nem erőltettek politikai nézeteket, stb. Számomra ezek a dolgok legalább annyit érnek, mint a szeretet.
9/30 anonim válasza:
Igen, bármiben számíthatok rájuk és ők is rám.
10/30 anonim válasza:
Anyukámra felnézek, imádom, nála jobb anyát nem is tudnék elképzelni.
Apukammal sosem szerettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!