Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hat éve úgy érzem, hogy...

Hat éve úgy érzem, hogy biszexuális vagyok, és a saját nemem részesítem előnyben. Elmondjam itthon, ha tudom, hogy nem elfogadóak?18

Figyelt kérdés

Költözésre nincs lehetőségem, középiskolás vagyok. Koliba nem tudok menni, haza kellett jönni a digitális oktatás miatt. Tudom hogy a szüleim rosszul reagálnának, ha elmondanám, de nem tudom mennyire, ezért lenne jó, ha fixen tudnék valahová menni,ha nagy gáz lenne. Szeretnék egy párkapcsolatot, alakul is valakivel, de van bennem egy gát, az itthoni titkolózás miatt. Nem szeretnék úgy komoly kapcsolatot kezdeni, hogy esetlegesen évekig titkolni kelljen, túl nagy a lebukási faktor, ami ront a helyzeten. Ráadásul hat éve nyomaszt, hogy nem mondhatom el.

Mit kéne tennem?18

2021. jan. 30. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 orvos nem gyógyítja a homoszexualitást, mivel az nem betegség
2021. márc. 1. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
18 évesen egy darabig azt hittem a lányok tetszenek, aztán rájöttem csak félek a fiúktól plusz rossz apa miatt, bárkinek elfogadtam volna a szeretetét. Aztán ezt is kinőttem. több év után térj vissza erre, ha még mindig így érzel, mert az ember folyamatosan változik.
2021. márc. 1. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha autista lennél akkor nem is kell elmondani. Ennyit ezzel a szülőktől.
2021. márc. 23. 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!