Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hat éve úgy érzem, hogy...

Hat éve úgy érzem, hogy biszexuális vagyok, és a saját nemem részesítem előnyben. Elmondjam itthon, ha tudom, hogy nem elfogadóak?18

Figyelt kérdés

Költözésre nincs lehetőségem, középiskolás vagyok. Koliba nem tudok menni, haza kellett jönni a digitális oktatás miatt. Tudom hogy a szüleim rosszul reagálnának, ha elmondanám, de nem tudom mennyire, ezért lenne jó, ha fixen tudnék valahová menni,ha nagy gáz lenne. Szeretnék egy párkapcsolatot, alakul is valakivel, de van bennem egy gát, az itthoni titkolózás miatt. Nem szeretnék úgy komoly kapcsolatot kezdeni, hogy esetlegesen évekig titkolni kelljen, túl nagy a lebukási faktor, ami ront a helyzeten. Ráadásul hat éve nyomaszt, hogy nem mondhatom el.

Mit kéne tennem?18

2021. jan. 30. 19:46
1 2
 1/13 Savlekotő ***** válasza:
86%
Nem,van ahol a heteró is titkolózik. Könnyen lehet h megvernek kidobnak,nem amíg nem vagy független tőlük minden téren,vagy legalább legyen hová menned fixen,munkával.
2021. jan. 30. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos ugy néz ki, hogy nem vagy még abban a helyzetben, hogy elmondd.Várj még, ne nehezitsd meg a saját helyzetedet az őszinteségeddel.
2021. jan. 30. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Mennyire nem elfogadóak?

Mert például ha nyíltan mondanak rosszakat a saját nemükhöz vonzódó emberekre, akkor készülj fel egy rosszabb kimenetelű veszekedésre.

Ha viszont csak immel-ámmal mérgelődnek, hogy például szerintük a homoszexuális nem létezik és ilyenek, akkor még van esély rá, hogy elmagyarázd nekik, hogy te a saját nemedhez (is) vonzódsz, és mindig is vonzódtál, azaz nem változott semmi benned.

2021. jan. 30. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Gondolj a jövődre is! Gondolom, még tanulni akarsz évekig, ha most kiraknak otthonról, ki tudja, milyen társaságba kerülsz...

Lehet, elcsesznéd ezzel az egész életedet!

Legyen eszed! Hidd el, tiniként is jobb a kényelmes, meleg otthonodban aludni, mint az utcán vagy egy lepukkant lyukban drogosok között!

Ha lesz szakmád és biztos állásod, akkor majd azt csinálsz, amit akarsz!

Addig viszont legyen eszed, koncentrálj a karrieredre, a jövőd megalapozására! Az a legfontosabb most az életedben!

2021. jan. 30. 21:19
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Csak akkor, ha azonos nemű pároddal egy komoly kapcsolat alakul ki, ergo nem két hete fogjátok egymás kezét.
2021. jan. 30. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem miért kellene ezt most elmondanod? Egyáltalán nem biztos, hogy ebből kapcsolat lesz. Majd később ha tényleg komoly, akkor mondd el. Én heteroszexuális vagyok, de itthon mindig csak annyit mondtam: találkozok valakivel, szóba se került a neme.
2021. jan. 30. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem addig nem érdemes ezt a témát feszegetni, amíg nincs olyan kapcsolatod, ami komoly.
2021. jan. 30. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Ha a saját nemedhez vonzódsz akkor nem biszexuális vagy, hisz nem mindkét nemhez vonzódsz egyszerre. Akkor simán meleg vagy.
2021. jan. 30. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek az előzőkkel, viszont magamat ismerve én nem tudnám nem elmondani.

Azért azt is figyelembe kell venni, hogy 6 éve magában tartogatja. Ami nem kis idő, és felemészt, ha nem tudod kimondani.

Én hiszem azt, hogy azért nem tennének ki, vernének meg vagy utálnának meg egy életre.

Van már valami fejlemény? Döntöttél?

2021. febr. 1. 02:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Fiu vagy vagy lany? Hatha elvisznek egy orvoshoz aki meggyogyit. Bizz bennuk
2021. márc. 1. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!