Mit mondanátok a szüleiteknek, ha ők erőltetik a házasság és gyermek témát, de ti egyiket sem szeretnétek?
Figyelt kérdés
Főleg anyukám elég önfejű. ha szerinte ezek kellenek hogy teljes ember legyek, akkor kellenek...2021. jan. 26. 11:21
11/43 anonim válasza:
a rokonnénit is leállíthatod, nem vagy köteles eltűrni semmit csak mert rokon. Te életed, te döntésed. Fogod magad és elmész, ha őket nem érdekli, hogy sértő számodra ezek a nyaggatások, neked miért kéne azt nézni, hogy kit bántasz meg csak mert kiállsz magadért?
12/43 anonim válasza:
9es szerintem itt nem az a baj, hogy nem jön össze neki, simán csak nem akar.
Szerintem az jó amit 7es mondott, amikor meg nagyon nagy családi jöveteoen szóba kerül, mond hogy nem szeretnél megházasodni és te így érzed jól magad. A normális rokonaid meg fogják érteni.
13/43 anonim válasza:
Egyik unokatesómat( ő lány) ugyan így szekàlta a csalàd, a végén azt hazudta, hogy meddő.
14/43 A kérdező kommentje:
#13, ezen én is gondolkodtam hogy 40 éves koromig azt mondom hogy majd-majd aztán meg hogy férfimeddőség. Mivel mint fentebb írtam, nem szereti a családom ha mást gondolok.
2021. jan. 26. 11:53
15/43 Metionin válasza:
Vagy közöld be egy alkalommal hogy vazektómiát csináltattál.
16/43 anonim válasza:
" Anya, bocs, de fejben még nem nőttem fel."
17/43 anonim válasza:
Nem a családod tulajdona vagy, JOGOD van ahhoz az élethez amit te szeretnél. Nekem sem szeretik, ha mást gondolok de ez van. Ha örökké azt teszed amit ők akarnak, vagy hazudni kényszerülsz, sose leszel boldog.
18/43 anonim válasza:
Ugyanezt éltem át, csak én nő vagyok. A végén már azt meséltem, hogy leszbikus vagyok, csak hagyjanak már békén. Mondjuk ez a taktika működött is, plusz előnyént a család homofób tagjai utána nem álltak szóba velem.
19/43 anonim válasza:
Azt, hogy "nem". Ennyi. Ha ő nincs azon az értelmi szinten, hogy ezt megértse, akkor nincs miről beszélnünk.
20/43 anonim válasza:
Velem is ez volt. Volt, hogy leszbikusnak mondtak el a rokonok előtt... kérdező én megértelek. Hagyd őket. Gondolom már válaszoltál nekik párszor. Mond, ha adnak annyi pénzt, amiből lesz házad, normális életed, hogy eltartsd majd a feleséged és a leendő gyerekeid, akkor házasodsz, mert akkor lesz mire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!