Mit mondanátok a szüleiteknek, ha ők erőltetik a házasság és gyermek témát, de ti egyiket sem szeretnétek?
Figyelt kérdés
Főleg anyukám elég önfejű. ha szerinte ezek kellenek hogy teljes ember legyek, akkor kellenek...2021. jan. 26. 11:21
1/43 anonim válasza:
azt, hogy ez a te életed, és te már így is teljes vagy.
2/43 Metionin válasza:
Hogy a saját életemet úgy élem, ahogy akarom.
3/43 anonim válasza:
Mondd,hogy még most nem akarod, mert nem állsz még készen ezekre a dolgokra.Hány éves vagy?
4/43 A kérdező kommentje:
26, külön élek és dolgozom, de anyukám folyton ezzel csesztet. Ha azt mondanám nem akarok, nem venné komolyan, ezek kötelezőek mindenki számára.
2021. jan. 26. 11:31
5/43 anonim válasza:
nem, egyáltalán nem kötelező. Állj ki magadért, ha kell egy kicsit hanyagold a társalgást, hogy megértse, ezzel sok jót nem fog elérni
6/43 Metionin válasza:
4. Lehet ám a szülőt is nevelni. Ha elkezdi, tedd rá a telefont vagy menj haza. Idővel megtanulja, hogy ez egy olyan dolog, amivel békén kell hagynia.
7/43 anonim válasza:
Egyszer higgadtan elmagyaráznám, hogy én ezekre nem vágyom és hogy szeretném, hogy ezt tiszteletben tartsa és többet ne hozza fel, mert nem fogod eltűrni. Utána már csak annyit kell tenned, hogy tartod magad a szavadhoz - ha telefonon nekiáll, akkor "anyu, én szóltam" és leteszed a telefont. Ha látogatás közben áll neki, vagy családi ünnepen, akkor amint nekiáll felállsz, felöltözöl és hazamész. Akkor is, ha hiszti és sértődés a vége. Ha ezt elégszer megcsinálod akkor meg fogja tanulni a határt.
8/43 A kérdező kommentje:
#7, mi van ha gigantikus családi összejövetelen fogja elővenni? vagy nem ő hanem valamelyik nagyon távoli rokon (magyar szokás más méhében vagy gatyájában turkálni)? a rokonnénit nem állíthatom le és ilyenkor anyám is vérszemet kap hogy a barátaim már két-három gyermeket nevelnek, bezzeg ő sosem lesz nagymama
2021. jan. 26. 11:42
9/43 anonim válasza:
hany éves vagy? ha elmultal 35 eves nő és nincs gyerek még de szeretnél akkor megertem a szüleid is
10/43 A kérdező kommentje:
26 éves fiú fentebb írtam, és nem óhajtok házasságot vagy gyermeket.
2021. jan. 26. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!