Szülők! Mennyi házimunkát “várnátok el” a veletek élő 27 éves lányotoktól, aki jelenleg nem dolgozik, de 3 tanfolyamot csinál egyszerre?
Ha mi tartjuk el akkor a minimum hogy kb az összeset ő csinálja.
Az nem számít hány tanfolyamot csinál egyszerre, ő vállalta emellett ugyan úgy vannak kötelezettségei.
Én 16 vagyok.
Hetente 1-2x felporszívózok, felmosok, letörölgetek. Rendet rakok, én intézem sokszor a főzést, bevásárlást egy-két ebédhez, én rendezem az állatokat, takarítok utánuk, veszem a kaját nekik, viszem orvoshoz, stb..
Hát itt a "nem dolgozik" is jelent valamit, tehát nincs jövedelme, így nem járul hozzá a saját költségeihez (ha csak nincsenek tartalékai).
Én ennél több munkát nem várnék el amúgy.
Szerintem ez így teljesen jó. Közösen éltek, így besegít ez a természetes, mint szülő pedig támogatod lakhellyel, megélhetéssel..stb. amíg nem végez a tanulmányaival.
Aki pedig a saját gyerekétől várja el a rezsi vagy a kajapénzt úgy, hogy jelenleg nincs is fizetése.. hát elég szomorú.
Mire van a család, ha nem számíthatsz rá?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Van megtakarítása, igen.
Egyetem után egyből elkezdett teljes munkaidőben dolgozni. Tavaly szeptemberben elveszítette a munkáját, így átképezi magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!