Hogyan tudnék elköltözni otthonról?
Anya megbolondult, ma kellett leadni a cafetériás lapot a munkahelyemen, de ő azt szerette volna, ha szállásra is kérek, mert ő nyaralni akart majd, de úgy gondoltam ebben a bizonytalan helyzetben inkább félre teszek nyaralásra a rendes fizumból. Ebből anya akkora balhét csinált mire hazaértem munkából, hogy lassan ott tartok, hogy inkább kimegyek az utcára, de én ezt már nem bírom. Eleve az én fizetésemről van szó, nem értem neki miért kell beleszólnia ilyen szinten. Folyamatosan fenyegetőzik, hogy a fejembe veri a kalapácsot, meg hogy reméli, hogy megdöglök, minden durva dolgot mondott amit csak el tudtok képzelni. Az összes létező barátomat elveszítettem miatta, mert fenyegette őket is, tiltott tőlük, mert nem bírta elviselni hogy rajta kívül vannak más emberek is az életemben, szóval nincs senkim se. Már ott tartok, hogy az lenne a legjobb, ha tényleg nem léteznék, mert nincs életem mellette, céljaim vannak, de lassan azok se érdekelnek már.
Az a baj, hogy jövőhónapban kapom csak meg az első fizetésem, ami olyan 150 ezer lesz, azon kívül semmi pénzem nincs. Ebből lehet valamit kezdeni, vagy felejtsem is el?
Előre is köszönöm a válaszokat!
19/L
Egyetemre hogy mehetne ha nem tanul ott,azoknak nincs elég hely akik ott tanulnak nem hogy vad idegeneknek.
Tudod hány hozá hasolo van aki keveset keres és ez miatt nem tud elköltözni ,nagyon,nagyon ,sok
Én nem akarlak meg bántani,de az egyetemistáknak van ,te meg nem vagy az.
Az egyetemistáknak nem jutt elég hely nem hogy neked.
Enyi erővel én is megprobálom meg a legtöbb ismerösöm akit vissza utasitotak mert nincs elég hely úgy hogy mi oda jártunk vagy van aki ods jár.
Ismerösömet az eltére azért nem vettek fel mert közel lakik,és nincs elég hely.
Enyi erővel az összes hajléktalant meg magyarország 20 százalékat felvehetnék mert kedveset keres.
Kiváncsi vagyok hogy milyen feltételek vesznek fel úgy hogy nem vagy egyetemista ez nagyon nagyon érdkes.
Szerintem én is meg pár haverom is megprobáljuk enyi erővel,de kizárt hogy igent mondanak,mert mi mar végeztünk.
“ A sok nagyokosnak üzenném hogy Budapest nem egész Magyarország. 25ezer + két havi kaucióért egy szerény szobát simán ki lehet bérelni vidéken. “
Azért ne túlozzunk már!
Én Miskolcon béreltem szobát diákszállón, ami így is havi 50,000 forint volt. Ehhez igazolnom kellett, hogy egyetemista vagyok...
Nem Szegeden, Miskolcon!
És ez 2 éve volt!
Úgyhogy légyszíves linkeljél már 25,000 forintos szobát bárhonnan az országból. Mert ilyen nincs! De 30,000 forintért sem. Hiszem, ha látom!
#28 amennyire lementek most az albérletarak, simán lehet.
Egyébként én 5eve 16ezerert bereltem szobát Szegeden. Mindenhol ki lehet fogni jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!