Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyámnak...

Hogyan mondjam el anyámnak hogy szeretnék egy kis magánéletet?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy az én szobám pont az ő szobájuk mellett van és át kell járkálniuk rajta hogyha menni akarnak valahova.

Általában anyám csak úgy random bejön a szobámba nézelődni, amikor alszok megnézi a telefonom meg alapból is ha telefonozok idejön mögém megnézni hogy mit csinálok(most is az előbb idejött lmao) és amikor fürdök akkor is csak simán besétálgat a fürdőszobába. Még a telefonnal kaocsolatban mindig amikor nem tudja este feloldani a telefonomat akkor rám üvölt hogy mit titkolok előle hogy megváltoztattam a kódot🤦‍♀️

De persze nekem szinte minden este azt kell hallgatnom ahogy szeretkeznek apámmal a másik szobában de erről nem nagyon merek szólni nekik hogy hallom őket és nagyon zavar.

2021. jan. 13. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondtad már nekik, hogy ez számodra mennyire kellemetlen...????
2021. jan. 13. 19:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem mertem, de jeleket próbáltam adni nekik.

Pl mondtam hogy "na most megyek barátnőmhöz mert túl hangosak vagytok"

2021. jan. 13. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

Ne legyél ennyire nebáncsvirág. Füldugó, fülhallgató? Nekik is joguk van élni, örülj, hogy nem egymást ölik. Nyilván kínos, de azért nem kötelező hallgatnod.

A telefont lezárod és megmondod, hogy ne nézegessék, ha valamit tudni szeretnének, a jelenlétedben megmutatod (azért még kölyök vagy, valamennyire ellenőrizhetnek.)

Paravánozd el az átjárót (szekrény, függöny, akármi) ha lehet, vagy legalább az ágyad köré tegyetek egy függönyt.

2021. jan. 13. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj, de biztos te sem szívesen hallgatnád minden egyes nap ugyanazt a forgatókönyvet anyádék hálójából és a füldugó ezen nem segít, panelban is mindent hallani. Egyszer poénból kimentem a folyosóra, hát zengett a szexelő pár hangja az egész lépcsőházban, úgyhogy senki se úszta meg. XD Egy ajtó mégis mennyit szigetel szerinted?

Persze, a szülőknek is kell élni, de most hogy tisztelje az a gyerek az anyját-apját, ha minden egyes nap szégyenérzet nélkül hangosan érzik jól magukat mit sem törődve azzal, hogy ez egy fejlődésben lévő kamasz lánynak mennyire kínos tud lenni. Úgyhogy nem, én nem érzem azt, hogy alanyi jog van a hangos szexhez, tudod létezik az élni és élni hagyni elv.

2021. jan. 13. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
24%
14 évesen nem is lehetnél az oldalon.
2021. jan. 13. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!