Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyámnak...

Hogyan mondjam el anyámnak hogy szeretnék egy kis magánéletet?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy az én szobám pont az ő szobájuk mellett van és át kell járkálniuk rajta hogyha menni akarnak valahova.

Általában anyám csak úgy random bejön a szobámba nézelődni, amikor alszok megnézi a telefonom meg alapból is ha telefonozok idejön mögém megnézni hogy mit csinálok(most is az előbb idejött lmao) és amikor fürdök akkor is csak simán besétálgat a fürdőszobába. Még a telefonnal kaocsolatban mindig amikor nem tudja este feloldani a telefonomat akkor rám üvölt hogy mit titkolok előle hogy megváltoztattam a kódot🤦‍♀️

De persze nekem szinte minden este azt kell hallgatnom ahogy szeretkeznek apámmal a másik szobában de erről nem nagyon merek szólni nekik hogy hallom őket és nagyon zavar.

2021. jan. 13. 19:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
menj be mikor dugnak :D többet nem fog bejárkálni hozzád
2021. jan. 13. 19:25
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Házban laktok vagy 1,5 szobás lakásban? Sajnos ezek elég kellemetlen dolgok, az átmászkálással nem tudsz mit tenni ha csak a te szobádon át lehet bejutni az ő szobájukba. Viszont semmi köze a telefonodhoz, ezt nyugodtan mondd meg neki.

A szeretkezés téma valóban elég kínos. Nem tudom, kb.hány órakor csinálják, de én a helyedben kiülnék a konyhába addig, vagy valami, úgysem tudsz aludni/tanulni úgy... :/

Egyébként arra semmi lehetőség, hogy másik ingatlanba költözzetek? Nem azért, de hacsak nem egy rozzant házban laktok, tudnátok venni az árából egy olyat, ahol különnyíló szobák vannak, bár faluban elhiszem hogy nem könnyű.

Én is ilyen házban nőttem fel amúgy, de enyém volt a belső szoba és én másztam át a húgomon, úgyhogy annyira ő se örült neki. A szobámban viszont volt egy WC, apa rendszeresen bejárt reggel kakilni hozzám. XD Istenem, komolyan felfoghatatlan, hogy tudtam alkalmazkodni a helyzethez, de bizonyára azért, mert nem volt más választásom. Ma már ezt el se tudnám képzelni.

Azóta van egy újabb házunk, ami viszont olyan visszhangos, hogy a földszinti WC használat is behallatszik hozzám. XD Mondjuk a panel is pont ilyen élmény.

2021. jan. 13. 19:30
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy?
2021. jan. 13. 19:35
 4/15 A kérdező kommentje:

Eddig amikor áthallatszódtak azok a bizonyos zajok a szobámba mindig beültem a fürdőszobába és ráírtam barátnőmre hogy jöjjön el a bátyjával értem, de mostmár nem tudnak mivel ugye van ez a korlátozás szóval el kell viselnem.

Amikor először ez az egész történt én elsírtam magam és mikor anyámék végeztek átjöttek a szobámba és megkérdezték hogy "mi a fasz bajom van már megint" és csakis miattuk van szar kedvem mindennap főleg hogy leszbikus vagyok és emiatt mégjobban utálnak meg az osztályban is folyton "ladyboy" -nak hívnak és egyszerűen már nem birom

2021. jan. 13. 19:36
 5/15 A kérdező kommentje:
#3 14
2021. jan. 13. 19:37
 6/15 anonim ***** válasza:
36%

A nők ilyenek. Kontrollmániások.

Iparkodj s dolgozz azon, hogy felnőttnek ne legyél ilyen.

2021. jan. 13. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanaz kérdező vagy, aki kiírta a tegnapelőtti (v. mikori) kérdést is...? Hogy folyton hallod a szexet?
2021. jan. 13. 19:39
 8/15 A kérdező kommentje:
#7 volt más ilyen kérdés? Próbáltam más ilyet keresni de nem találtam
2021. jan. 13. 19:41
 9/15 anonim ***** válasza:
2021. jan. 13. 19:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Ezt még nem láttam, megnézem hátha találok valami megoldást
2021. jan. 13. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!