Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan zavar, ha nevelőapám...

Jogosan zavar, ha nevelőapám előttem fogdossa anyukámat?

Figyelt kérdés
Kiskoromban is rengetegszer előttem csinálta, már 16 vagyok, de hihetetlenül zavar még mindig. Nem ölelésról vagy csókolózásról van szó, hanem ténylegesen fogdossa, olyan helyeken.. Szerintem ezt egyáltalán nem kéne egy gyerek előtt csinálni (tudom, annyira már nem vagyok "gyerek", de azért anyának mégiscsak a gyereke vagyok) és nagyon idegesít. Nektek erről mi a véleményetek, szerintetek ez elfogadható?
2021. jan. 8. 17:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Rakj valami kortizol növelőt a vizébe.
2021. jan. 8. 18:09
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Nekem apám folyamatosan csapkodja anyám seggét, nagyon zavaró😳 Anyám semmit nem mond rá, mintha meg sem történt volna, engem nagyon zavar, kb minden nap csinálja, szóltam már anyámnak hogy szóljon rá hogy fejezze be mert nekem kellemetlen, engem nagyon is zavar, de anyám erre nem mondott semmit...
2021. jan. 8. 18:11
 13/27 anonim ***** válasza:
8%
A jogi háttere megvan, hogy fogdossa. Illendő, vagy nem illendő. Az a kérdés. Ezt a kulturális szokásaik döntik el.
2021. jan. 8. 18:25
 14/27 anonim ***** válasza:
12%
Ha két ember nek koze van egymáshoz, nem bírja ki, hogy ne érintse meg a másikat. A kertvárosi látszólag tökéletes házasságok azok, amik kibírják egy puszival. Az nem szenvedély. Örülj, hogy szereti, kívánja, és nem egy kihűlt udvarias szarkupac a kapcsolat.
2021. jan. 8. 18:28
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
16. Fogalmad sincs az emberi természet ről.. a francia angol etikett előtt, ami cirka pár 100 év, is éltek emberek. Sőt. Sikeres evolúciót mondhatunk magunknak. Ez kb egymillió évig zajlott. Amit te írsz az, hogy a homo sapiens tulajdonképpen villával eszik. Ja. Pár 100 éve. ;) Az egymillió bol. Ne mondd már meg mi a szerelem :-) etikett szerint élsz, és fogalmad sincs mire képes az ember (érzelmei) mint homo sapiens. Ezek már tenyésztett kertvárosi vagy :-)
2021. jan. 8. 19:11
 16/27 anonim ***** válasza:
11%
Nem is megyek visszább.. hetvenes évek, szeretkezz ne haborúzz.. ugye.. olelkezes szerelem.. az emberek igénylik. Akik nem, azok . Nem is tudom. Kihűlt vulkán.
2021. jan. 8. 19:14
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
#7 Teljesen megértelek,nálam is hasonló volt,gyomorgörcs,lelkileg teljesen tönkrementem az otthoni dolgoktól 18 éves koromra.Nekem azt kellett elviselnem éveken át ahogy az alkoholista tróger apám,aki ötven éves korára két év munkaviszonyt tudott felmutatni, éjszaka átjár anyám szobájába(már külön aludtak)és konkrétan nemi erőszakot és más fizikai bántalmazást követ el rajta.Közben elmondja minden ronda,undorító szarnak.Anyám könyörgött,hogy ne tegye,mert hallják a gyerekek,de fateromat ez nem érdekelte.A fejemre húzott párnával tudtam elviselni ezeket az éjszakákat.Semmit nem tehettem,vézna tinédzser voltam,az apám meg volt hadseregbajnok exsportoló akinek brutál fizikuma volt amíg a piával le nem építette magát.18 évesen elmentem dolgozni,ő otthon piált továbbra is az anyámtól elszedett pénzből,ugyanolyan agresszív volt mint régen de fizikálisan már csak árnyéka volt önmagának.Egy nap csak úgy a semmiből beverte az orrom mert olyan kedve volt,csurom véresen mentem melózni,a buszhoz menet vettem át egy tiszta pólót és mosakodtam meg egy kútnál.Ez volt az utolsó alkalom,a következő után konkrétan szarrá vertem.Akkor már edzettem egy ideje,esélye sem volt.Ezzel ezt a problémát megoldottam,eltűnt az életünkből,azóta eltelt több mint húsz év,nem tudok róla semmit,talán már nem is él.Mivel a fiatal éveimet teljesen befordulva töltöttem ezért nagyjából nulla kommunikációs készséggel,vagy tíz év szocializációs hátránnyal,a testiség minden formájától szinte irtózva kezdtem meg a felnőtt életemet.Gyomorgörcs,pánikroham,amiket te is írtál.Elég sok időbe telt magam mögött hagyni ennyi szart,tejesen nem is lehet de nagyjából okés az életem,felküzdöttem magamat a szegénységből és a szexet is tudom élvezni,nincsenek már problémáim ezzel kapcsolatban.Nem voltam pszichológusnál soha,igazából egy prostinak mondtam el először ezeket aki szintén nagyon mérgező környezetben nőtt fel és tőle megértést kaptam.Meg most itt a Gyakorin.Már nem gond beszélni róla.A feldolgozás ott kezdődik,hogy tudatosítod magadban,hogy ami történt az nem a te hibád és innen lehet továbblépni.Viszont beszélned kell róla valakivel,talán érdemes lenne egy szakterapeutával,mert éveket tölthetsz még ebbe az állapotba beleragadva,ami talán elkerülhető lenne.
2021. jan. 8. 19:15
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
17. Neked sincs itt semmiről fogalmad. Milyen 100 év? 300 éve a nők a bokájukat nem mutathatták meg, nemhogy egymást fogdossák. Nem vagyok tenyésztett kertvárosi ellenben látszik, hogy te azon kívül, hogy ember testbe születtél, egy állat vagy. Ne itt reklámozd,hogy mekkora hülye vagy kérlek. Köszönöm.
2021. jan. 8. 19:15
 19/27 anonim ***** válasza:
98%
18. Ha neked azt jelenti a szerelem, hogy úton útfélen a feleséged sunájába turkálsz vagy a férjed farkát fogdosod, akkor eléggé el vagy tévedve az érzemek fogalmai között.
2021. jan. 8. 19:18
 20/27 anonim válasza:
92%
Szerintem jogos. Engem is zavarna. Viszont anyuddal beszéld meg. Mondjuk erre magától is gondolhatna
2021. jan. 8. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!