Tinik! Nálatok ez hogy megy?
Hiába akarok változatos ételeket készíteni, a szüleim szerint kb. minden műkaja ami nem hazai "eredetű".
Ha szeretnék alapanyagot venni, akkor azt 90%-ban nekem kell megvennem. Az ösztöndíjam elég kevés, zsebpénzt nem kapok. (A 2 éves ballagási pénzem mondhatni a zsebpénzem, amit azóta is rakosgatok.)
Szerintük minden drága.
Megértem hogy kevesebb fizetést kapnak, de szerintem apa is ha nem 5-6 sört és egy üveg bort inna meg munka után akkor simán meglenne az alapanyag ára.
(Anyukám 3 naponta főz, de hát...az egyáltalán nem változatos. Szeretek főzni/sütni, de így kb. lehetetlen).
A kérdésem az lenne, hogy tényleg ez a normális másnál is (hogy saját pénzéből kell megvenni az ételeket)? Én kicsit furának tartom...
16/L
Nem normális. Én már huszonéves vagyok, de 16-17 évesen emlékszem, hogy beteg voltam vmi hormonális dolog miatt és anyu állandóan zabból csinált sütiket, csomagolt mindenféle zöldséges ételeket ebédre, kölest, cukkinit, falafelt és egyáltalán nem volt drágább, mint pl. egy pörkölt, ráadásul csak az ő keresetéből éltünk. Sikerült is visszanyernem az egészségemet gyorsan.
Szimplán szűklátókörűek, bocsi.. Aztán csodálkoznak, ha vmi szív-és érrendszeri bajuk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!