Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt fel lehet dolgozni vagy...

Ezt fel lehet dolgozni vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A történet szempontjából lényeges hogy van egy súlyos betegségem, ami gyógyíthatatlan, de CBD olajjal tudom lassítani az állapotom romlását. Persze végigjártam az orvosok által ajánlott utat, de sajnos a kemora nagyon rosszul reagáltam, teljesen lerobbantam (elfeketedett erek, folyamatos hányás, gyengeség, égő csontok stb) amit nem engedhetek meg magamnak mert ha nem tudok dolgozni akkor éhendöglök annyira nincs sajnos semmi megtakarításom, az olajra megy el minden spórolt pénzem. A szüleim nem segítenek semmiben, még a betegséget is elbagatelizálják vagy hatalmas tehernek és szégyennek találják.

20 éves vagyok, a testvérem 16. Anyám kettesével szedi a Rivotrilt minden szarra, gyógyszerfüggő, apám és sajnos már azthiszem hogy az öcsém is alkoholista.

Tegnap csinált egy nagyon csúnya dolgot a testvérem amit rám fogott. Én persze esküdöztem hogy semmi közöm hozzá, de felhívta az egyik ivócimboráját aki látszott hogy azt se tudta hogy miről van szó, de kitalált neki gyorsan egy kamu alibit.

Az öcsém és haverja szava az enyém ellen. Amúgy is a kis kedvenc én meg a szégyen, kicsi korunk óta.

Egy másodpercig se kételkedtek hogy ki mond igazat, de tényleg egy pillanatra se, már ordított is velem anyám és apám hogy miért akarom ráfogni az öcsémre, ne hazudjak, szégyelnek és miattam röhög rajtuk az egész város stb.

De ami igazán szíven ütött mikor drogfüggőnek neveztek (az alkoholisták és a gyógyszerfüggő) és mondták hogy persze hogy bekábítószerezve azt se tudom hogy mit csinálok, azért nem emlékszem arra amit tettem és inkább haljak meg végre mint hogy többet ártsak a családnak, így is rettegnek hogy őket is elkapják a drogos ügyeim miatt.

Megjegyzem hogy a cbd olaj teljesen legális és nem pszichoaktív, de ezt nem fogják fel, csak annyit tudnak hogy marihuánából van, az pedig illegális.

Nem volt még olyan hogy nem lettem volna teljes tudatomnál, sose foglalkoztam illegális szerekkel se mellesleg szóval tényleg nem értem.

2021. jan. 5. 06:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as, nézz utána jobban mielőtt ilyet mondanál!

Bizonyított orvosilag hogy a kannabidiol gátolja a rákos sejtek osztódását! Ezzel szemben a kemoterápia az méreg, az mindent pusztít amit ér, válogatás nélkül!

2021. jan. 5. 09:33
 22/67 A kérdező kommentje:
2021. jan. 5. 09:36
 23/67 anonim ***** válasza:
12%

a kemora nagyon rosszul reagáltam, teljesen lerobbantam (elfeketedett erek, folyamatos hányás, gyengeség, égő csontok stb) amit nem engedhetek meg magamnak mert ha nem tudok dolgozni akkor éhendöglök annyira nincs sajnos semmi megtakarításom, az olajra megy el minden spórolt pénzem.

Akkor másik terápia, van éppen elég, és a táppénzből nem kell narkóra költened. Ne haragudj, nekem mellrákom volt, többféle kezelést kipróbáltak. Eszembe nem jutott volna azt mondani, hogy na, akkor nahygjuk abba, és inkább dolgozok, mert nekem inkább a CBD kell. Ehhez nagyon idiótának kell lenni.

2021. jan. 5. 09:40
 24/67 A kérdező kommentje:

Aki nem hiszi el a történetem, az csak ugorjon a következő kérdésre, kérem!

Alapvetően nem zavarnak a trollok más témákban, de ez pont elég érzékenyen érint.

Már meg is kaptam az első levelet hogy kamu az egész, ilyen betegséggel nem rohangálnék így ki és be félévente.

Igazából lenne kezelés, a kemo, de írtam is hogy nagyon rosszul reagáltam, nem is hatott az első adag se, ráadásul dolgozni se tudtam annyira rosszul voltam.

Mondtam hogy befejezem, közölték hogy erőszakkal nem kötelezhetnek rá, más meg nincs szóval saját felelősségre távozhattam is és ha félévente se mennék el megnézetni hogy hányadán állunk, akkor se történne semmi.

De ez csak egy mellékszál a történetben, egyáltalán nem fontos. Csak azért meséltem el mert különben nem értenétek hogy miért tartanak drogosnak és miért mondták hogy biztos bedrogozva csináltam és nem emlékszek rá.

A betegségbe beletörődtem rég, a család miatt írtam ki a kérdést kizárólag!

2021. jan. 5. 09:46
 25/67 A kérdező kommentje:

Sejthettem volna hogy itt is megkapom a narkós jelzőt.

Inkább töröltetem a kérdést, ennek semmi értelme így. Csak szarabbul érzem magam mint előtte!

2021. jan. 5. 09:47
 26/67 anonim ***** válasza:
95%

Amit a kérdező használ,nem drog,ti agyhalottak..

Kérdező..vannak szerintem segítő szervezetek,akik daganatos betegeknek segítenek,lehet még lakhatásban is. Onnan el kell gyere,csak rontanak a helyzeteden,hogy pszihésen kikészülsz. Szerintem egy ilyen szervezet még szakembert is javasol,vannak már alternatív vagy kísérleti gyógymódok is,legalább párat meghallgathatnál,hátha szimpatius és nem csinál úgy ki,mint a kemó.

2021. jan. 5. 10:07
 27/67 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezeket nézd át,én magam nem ismerem ugyan, de ha amúgy gyógyíthatatlan vagy, akkor egy Hospice házat is nézhetsz. Oda nem csak haldoklók mennek,hanem a még jó állapotú rákos betegek is,akiket naponta felügyelnek.

2021. jan. 5. 10:11
 28/67 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív, hasznos, segítőkész válaszokat!

Akik szerint pedig kamu és/vagy narkó, annak kívánom hogy találkozzanak hasonló helyzetbe került emberekkel (nekik direkt nem kívánok rosszat) hogy saját szemükkel lássák milyen ez.

Szerintem ha a helyemben lennének, még a narkózósok is könyörögnének ilyen csodaszerért még ha illegális is lenne, csak hogy kicsit enyhüljön a fájdalom.

2021. jan. 5. 10:13
 29/67 A kérdező kommentje:

A Hospiceon gondolkoztam régebben, csak az a baj hogy lehet az is rosszul hatna rám. Voltam már ilyen helyen és szörnyen nyomasztó hogy oda kb mindenki csak meghalni megy. Papám is pont emiatt nem akart az utolsó pár évben bentlakásos idősotthonba menni hanem én vállaltam hogy gondozom, etetem, pelenkázom stb.

Nagyon ki tudja csinálni a lelket egy ilyen siralomház.

Tudom hogy nem teljesen olyan, fogjam fel szállodaként stb de nem tudom.

2021. jan. 5. 10:19
 30/67 anonim ***** válasza:
12%
Kolis voltál, úgy pelenkáztad évekig a nagyapádat, aki pár hónapja halt meg?
2021. jan. 5. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!