Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt fel lehet dolgozni vagy...

Ezt fel lehet dolgozni vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A történet szempontjából lényeges hogy van egy súlyos betegségem, ami gyógyíthatatlan, de CBD olajjal tudom lassítani az állapotom romlását. Persze végigjártam az orvosok által ajánlott utat, de sajnos a kemora nagyon rosszul reagáltam, teljesen lerobbantam (elfeketedett erek, folyamatos hányás, gyengeség, égő csontok stb) amit nem engedhetek meg magamnak mert ha nem tudok dolgozni akkor éhendöglök annyira nincs sajnos semmi megtakarításom, az olajra megy el minden spórolt pénzem. A szüleim nem segítenek semmiben, még a betegséget is elbagatelizálják vagy hatalmas tehernek és szégyennek találják.

20 éves vagyok, a testvérem 16. Anyám kettesével szedi a Rivotrilt minden szarra, gyógyszerfüggő, apám és sajnos már azthiszem hogy az öcsém is alkoholista.

Tegnap csinált egy nagyon csúnya dolgot a testvérem amit rám fogott. Én persze esküdöztem hogy semmi közöm hozzá, de felhívta az egyik ivócimboráját aki látszott hogy azt se tudta hogy miről van szó, de kitalált neki gyorsan egy kamu alibit.

Az öcsém és haverja szava az enyém ellen. Amúgy is a kis kedvenc én meg a szégyen, kicsi korunk óta.

Egy másodpercig se kételkedtek hogy ki mond igazat, de tényleg egy pillanatra se, már ordított is velem anyám és apám hogy miért akarom ráfogni az öcsémre, ne hazudjak, szégyelnek és miattam röhög rajtuk az egész város stb.

De ami igazán szíven ütött mikor drogfüggőnek neveztek (az alkoholisták és a gyógyszerfüggő) és mondták hogy persze hogy bekábítószerezve azt se tudom hogy mit csinálok, azért nem emlékszem arra amit tettem és inkább haljak meg végre mint hogy többet ártsak a családnak, így is rettegnek hogy őket is elkapják a drogos ügyeim miatt.

Megjegyzem hogy a cbd olaj teljesen legális és nem pszichoaktív, de ezt nem fogják fel, csak annyit tudnak hogy marihuánából van, az pedig illegális.

Nem volt még olyan hogy nem lettem volna teljes tudatomnál, sose foglalkoztam illegális szerekkel se mellesleg szóval tényleg nem értem.

2021. jan. 5. 06:50
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 A kérdező kommentje:
Már arra az elhatározásra jutottam hogy tényleg feladom. Nem szedem többé a CBD olajat, elvisz 1-2 max 3 év alatt a betegség és nem szenvedek tovább. Semmi értelme még 10 évig gürizni és kínlódni ha úgyis ugyan az a vége.
2021. jan. 5. 06:54
 2/67 anonim ***** válasza:
89%
Lelki segélyhívót hívd fel ők tudnak tanácsot adni van ilyennel tapasztalatuk. Segítenek.
2021. jan. 5. 07:03
 3/67 anonim ***** válasza:
90%

Sajnalom, hasonlót javaslok mint a 2es. Ne add fel.

De megirnad milyen betegsegrol van szo? Akar privatban is ha nem akarod ide kiirni.

2021. jan. 5. 07:16
 4/67 anonim ***** válasza:
82%
Milyen betegségről van szó?
2021. jan. 5. 07:25
 5/67 anonim ***** válasza:
79%

Én azt nem értem miért pontoztok le? Ilyen esetben ez volt számomra a segítség hogy ezt írtam hívja fel a segély szolgálatot mert ott tudnak neki tanácsot adni szakértők.

Itt nem csak a betegségről van szó, hanem arról ahogy a családja bánik vele.

Ez összetettebb. Sajnos vesztettem el szülőt nagyszülőt de ott nem volt ilyen családi probléma, így nem tudok tanácsot adni mert ilyet nem éltem át és nem vagyok pszichológus sem pszichiáter.

Ponzozzatok le mert azt írtam, de szerintem sokkal jobb ez mint itt bárki tanácsa.

2021. jan. 5. 08:03
 6/67 anonim ***** válasza:
95%
Keress olyan munkát ami ad szállást is..vagy ha ennyire le vagy robbanva valami rehabos munkahelyre nem mehetsz?
2021. jan. 5. 08:07
 7/67 anonim ***** válasza:
92%
Semmiképp ne add fel. Elég nehéz körülmények, de érdemes küzdeni.
2021. jan. 5. 08:11
 8/67 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk egy közepes városban a rehabos munakhelyek 6 órába vannak és szállást nem biztosítanak.
2021. jan. 5. 08:13
 9/67 A kérdező kommentje:
Adenocarcinoma a tüdőmben, bár ez nem hiszem hogy számítana jelen esetben. Az fáj hogy drogosnak könyvelnek el akinek teljesen hiteltelen a szava és várják mikor halok már bele.
2021. jan. 5. 08:14
 10/67 A kérdező kommentje:

A folyamatos fizikai fájdalom is megőrjít, olyan mint mikor klóros vizet tüdőzöl le az uszodában, csak én napi 24 órában érzem és semmi más nem enyhíti. Csak ülök sokszor az ágy szélén és előre hátra hintázok várva hogy enyhüljön.

Ekkora bűn lenne hogy nem akarok szenvedni?

Még ha illegális is lenne, akkor is szedném, inkább a börtön mint a fájdalom.

2021. jan. 5. 08:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!