Most én reagálom tul vagy ez nem normalis?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Igazabol csak hetvegente vagyok itthon, de hiányzik a magánélet a családom előtt. Ha epp nem vagyok ott a csaladom allandoan engem beszel ki, mindent kitárgyalnak rollam. Anyám folyamatosan kerdezgeti hova megyek, mit csinalok, kivel megyek, mikor jovok, mikor aludtam el. Mindent de szo szerint allandoan tudni akar. Mennyi pénzt keresek, mennyit költöttem el, hol a penzem?? Ha pl oltozok fel mar kerdi hogy hova megyek, mondom neki hogy dohanyboltba, erre megkérdezi minek? 🤯 Ha nem vagyok itthon kepes kutatni a szobamba. Tudom tudom ezek normalis kerdesek, de könyörgöm miért vagyok köteles mindenröl beszámolni? Minél többet kerdezni, engem mar annal jobban idegesít, és már csak a feszültséget kelti köztünk. Vagy én kezelem rosszul a helyzetet?2019. dec. 26. 16:43
1/11 anonim válasza:
Ha nem érzed benne jól magad, akkor igen, rosszul kezeled. Figyeld meg, hogy mások hogy csinálják, és tanuld el tőlük. Pl. Hova mész? A dolgomra. Mit csinálsz? Gyere, nézd meg. Kivel mész? Veled, ha jössz te is. Mikor jössz? Ha hajnali 4-kor még nem vagyok itthon, hívjátok a rendőrséget. Mikor aludtál el? Amikor elálmosodtam. Legyenek ilyesmi válaszaid.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezek már rég megvoltak... akkor csak a felháborodás megy, sőt már jeleztem
Is neki hogy nem kellene belemászni az életem minden percébe. De semmiböl nem ért.
2019. dec. 26. 17:11
3/11 anonim válasza:
Ja, a legfontosabbat nem mondtam: leszaromtabletta. A felháborodásra is, meg úgy egyáltalán: nem kell, hogy megértsék, nem kell, hogy abbahagyják a kérdezősködést, szard le, attól te még élhetsz boldogan. Elhatározás kérdése.
4/11 A kérdező kommentje:
De én ezt már egyszerűen nemtudom leszarni, ha egy barátom jön értem kocsival, bejön amig öltözködök akkor anyám már a haveromtol kérdezgeti hogy hova megyünk, miközben azt hiszi hogy én nem hallom
2019. dec. 26. 17:15
5/11 A kérdező kommentje:
Mert tudja hogy en ugysem mondom meg, vagy nem akarom megmondani
2019. dec. 26. 17:16
6/11 anonim válasza:
Rosszul tudod: ezek egyáltalán nem normális kérdések, főéeg nem egy 24 éves felé. Ezek egy aggódót játszó, valójában betegeden birtokló anya vallató és megalázó kérdései.
Az agreeszoknál tessék megkeresni a "Vallató" típust.
Felnőtt ember vagy, tessék szépen a sarkadra állni és közölni, hogy MAGÁNÜGY!
A szobádra szerelj zárat és közöld vele, hogy ha fel meri törni, amikor nem vagy otthon, feljelented a rendőrségen.
És ideje elköltözni onnan, de nagyon gyorsan!
7/11 anonim válasza:
Hogy jelenthetné fel a szüleit, ha azok a saját házukban feltörnek egy ajtót? Gondolkozz már...
8/11 anonim válasza:
Ha én megyek valahova, nem kérdeznek ilyet, mert én eleve azzal megyek el, hogy megmondom, hogy ide és ide megyek, xy-nal találkozom, ekkorra és ekkorra várjanak haza. Szerintem ez teljesen alap, hogy akivel együtt élsz, azoknak ilyeneket elmondasz. Ha pl. nem tudják, hol vagy és mikorra várjanak, és közben valami történik veled, lehet, hogy csak akkor fogják észrevenni, amikor már rég túl késő.
9/11 anonim válasza:
Így van. Egyébként is csak a hétvégéket kell kibírnod. De ha annyira zavar, akkor azt is megtehetnéd, hogy nem nálatok találkozol a barátaiddal, hanem semleges területen, akkor tőlük se tudnának kérdezősködni. De az, hogy mikor mész haza, tényleg alapinformáció, hogy tudják, mikor kell rosszra gondolni.
10/11 anonim válasza:
Elköltözöl, önállóan élsz és akkor nem lesznek kérdések, mi ebben a bonyolult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!