Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt fel lehet dolgozni vagy...

Ezt fel lehet dolgozni vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

A történet szempontjából lényeges hogy van egy súlyos betegségem, ami gyógyíthatatlan, de CBD olajjal tudom lassítani az állapotom romlását. Persze végigjártam az orvosok által ajánlott utat, de sajnos a kemora nagyon rosszul reagáltam, teljesen lerobbantam (elfeketedett erek, folyamatos hányás, gyengeség, égő csontok stb) amit nem engedhetek meg magamnak mert ha nem tudok dolgozni akkor éhendöglök annyira nincs sajnos semmi megtakarításom, az olajra megy el minden spórolt pénzem. A szüleim nem segítenek semmiben, még a betegséget is elbagatelizálják vagy hatalmas tehernek és szégyennek találják.

20 éves vagyok, a testvérem 16. Anyám kettesével szedi a Rivotrilt minden szarra, gyógyszerfüggő, apám és sajnos már azthiszem hogy az öcsém is alkoholista.

Tegnap csinált egy nagyon csúnya dolgot a testvérem amit rám fogott. Én persze esküdöztem hogy semmi közöm hozzá, de felhívta az egyik ivócimboráját aki látszott hogy azt se tudta hogy miről van szó, de kitalált neki gyorsan egy kamu alibit.

Az öcsém és haverja szava az enyém ellen. Amúgy is a kis kedvenc én meg a szégyen, kicsi korunk óta.

Egy másodpercig se kételkedtek hogy ki mond igazat, de tényleg egy pillanatra se, már ordított is velem anyám és apám hogy miért akarom ráfogni az öcsémre, ne hazudjak, szégyelnek és miattam röhög rajtuk az egész város stb.

De ami igazán szíven ütött mikor drogfüggőnek neveztek (az alkoholisták és a gyógyszerfüggő) és mondták hogy persze hogy bekábítószerezve azt se tudom hogy mit csinálok, azért nem emlékszem arra amit tettem és inkább haljak meg végre mint hogy többet ártsak a családnak, így is rettegnek hogy őket is elkapják a drogos ügyeim miatt.

Megjegyzem hogy a cbd olaj teljesen legális és nem pszichoaktív, de ezt nem fogják fel, csak annyit tudnak hogy marihuánából van, az pedig illegális.

Nem volt még olyan hogy nem lettem volna teljes tudatomnál, sose foglalkoztam illegális szerekkel se mellesleg szóval tényleg nem értem.

2021. jan. 5. 06:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
98%
Nincs nagymama vagy keresztszülő vagy nagynéni aki meghallgatna? Esetleg olyan akihez bizalommal tudsz fordulni?
2021. jan. 5. 08:17
 12/67 A kérdező kommentje:
Eddig a papámhoz tudtam menekülni. Csak ő volt nekem. Pár hónapja halt meg.
2021. jan. 5. 08:19
 13/67 anonymousreview60 ***** válasza:
86%
Remélem, hogy külön élsz. Nincs értelme a kapcsolatot tartanod a családtagokkal.
2021. jan. 5. 08:22
 14/67 anonim ***** válasza:
30%
Csak ülök itt és sírok!!!
2021. jan. 5. 08:34
 15/67 anonim ***** válasza:
93%
Családsegítőben nem tudsz felkeresni segítőkész szakembert? Minden lehetőséget érdemes megragadni.
2021. jan. 5. 08:38
 16/67 anonim ***** válasza:
94%
A korábban ajánlottak mellett én a kezelő orvosodat is megkérdezném, a kórházak is szoktak indítani programokat betegeknek, lehet sz is segítene, ha sorstarsakkal találkoznál. Ne add fel, a családoddal pedig tudom, hogy nahyoncnehez, de ne fiflalkozz. Csak a gyógyulásra koncentrálj. Nagyon sok kitartást kívánok neked.
2021. jan. 5. 08:44
 17/67 A kérdező kommentje:

Nem tudok senkihez se fordulni sajnos. De már jól esett csak kiírni is magamból.

Egyetemen kolis voltam de sajnos a betegség miatt kibuktam (akkor volt a kemos időszak, ha hamarabb találok rá a cbd olajra akkor be tudtam volna járni, az én hibám) amiért szintén sokat bántanak, illetve haza kellett költöznöm. Albit képtelen lennék fizetni.

Lakótárs is esélytelen, rengeteget köhögök, fulladozok stb. Elviselhetetlen vagyok ilyen téren. Apám is ordít mindig hogy ne fulákoljak vagy legalább halkan.

2021. jan. 5. 08:49
 18/67 A kérdező kommentje:
Nincs kezelő orvosom. Félévente elmegyek, csodálkoznak hogy élek, rutin vizsgálatok hogy mennyit romlott az állapotom majd mehetek is haza.
2021. jan. 5. 08:51
 19/67 anonim ***** válasza:
92%
Még sose hallottam erről az olajról, rákerestem, érdekes. Ha a szüleimnek vagy nagyszülőmnek vagy bárkinek azt mondanám h ezt használom, és hozzátenném hogy miből származik, ők is rögtön összehúznák szerintem a szemöldöküket. Nem is kéne mondani nekik, szerintem csak kicsúszott a száján, mert ideges volt. Az én szüleim is mindenből annyit értenek meg, amennyit akarnak. A te szüleid is ilyenek. Sajnálom, hogy nem vesznek komolyan, ez sem segíti a gyógyulást. Csak visszahúznak. Legalább egy szobát érdemes lenne valahol kivenni, új életet kezdeni. Egy életed van, azt éld meg, ahogy Te jónak érzed. Velük nem élet az élet.
2021. jan. 5. 09:10
 20/67 anonim ***** válasza:
13%

CBD olajjal tudom lassítani az állapotom romlását

bocs, de a cannabis nem lassít semmiféle betegséget. Fájdalomcsillapításra jó lehet, de ennyi.

2021. jan. 5. 09:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!