Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok errol? Szulo-ex...

Mit gondoltok errol? Szulo-ex kapcsolat?

Figyelt kérdés
Ha az apukad nagyon joban volt a volt baratoddal/baratnoddel. Evek teltek el , azota szetmentetek, es az exed segitseget ker az apukadtol munkakereses ugyben es apukad toled eltitkolva segit neki. Amikor veletlen kiderul azt mondja hogy neked ehhez a dologhoz mar nincs kozod ezert nem mondja el. Ti hogy reagalnatok? Ez mennyire normalis?

2021. jan. 3. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Velem olyan volt, hogy pékségünk van, és nyáron árulunk fagyit is. Táborba voltam, és hamarabb értem haza... Gondoltam meglepem anyum, hát én lepődtem meg mert az exem nézett velem szembe...

Bevallom nem zavart...

Nem volt szép apudtól, de ha szakítottatok és nem ilyen helyzetileg kerülsz vele szembe, akkor szerintem ne vedd magadra

2021. jan. 3. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Igaza van, ez apád dolga, hogy mint régi ismerős segít.

Felnőtt ember, azzal tart kapcsolatot akivel szeretne.

Nem kell beszámolnia neked.

2021. jan. 3. 21:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Osszefuthattam volna vele de megse emlitette meg
2021. jan. 3. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Egy ideális szülő-gyerek kapcsolatban azért szerintem ezt közli az ember. Nem azért, mert feltétlen jelentős ügy, de ha nem mondja el, az olyan, mintha direkt elhallgatná. De ezért mondom, hogy ideális esetben. Ha eleve nem beszéltek meg sok mindent, akkor semmi különös nincs benne, hogy ezt sem kötötte az orrodra.
2021. jan. 3. 22:02
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Ez az ő dolga, ebben teljesen igaza van. Nem volt szép tőle, hogy elhallgatta, de egyrészt ez téged már egyáltalán nem kéne hogy érdekeljen évek elteltével, másrészt valószínűleg okkal hallgatta el (tudta, hogy hisztizni vagy balhézni kezdesz). Tehát bármi is áll a háttérben, nem tudom apukádat hibáztatni.
2021. jan. 3. 22:07
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

"Osszefuthattam volna vele" ÉS AKKOR MI VAN???

Összefutottál volna vele, és ennyi.

2021. jan. 3. 22:07
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem családi partyra hívta meg apád. Segített neki, mint egy régi ismerősnek. Nem venném zokon, nem is érdekelne.
2021. jan. 3. 22:10
 8/15 A kérdező kommentje:
#6 , az egyes valaszara irtam azt , h en is osszefuthattam volna vele ...
2021. jan. 3. 22:22
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van taposni kell a màsik érzelmein.(irónia)
2021. jan. 3. 22:24
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Előlem nem is kellett volna eltitkolnia.

Természetes, hogy az ember minden ismerősének segít, ha tud ilyenekben. Miért kéne titkolnia előlem, hogy segített egy másik embernek?

2021. jan. 3. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!