Mit gondoltok errol? Szulo-ex kapcsolat?
Szerintem attól függ hogy hogyan mentetek szét. Mondjuk ha átbaszta volna a lányomat, meglopta volna, fűvel-fával csalta volna - biztos nem segítettem volna.
Normális esetben viszont szerintem belefér, hogy segít neki, a gáz az, hogy ezt eltitkolta
" az egyes valaszara irtam azt , h en is osszefuthattam volna vele "
ÉS AKKOR MI VAN????
HA valamelyik exszemmel összefutok akárhol, akkor köszönünk egymásnak és ennyi volt.
Az meg, hogy TÖBB ÉVVEL a szakítás után még ezen kattogsz, elég beteges részedröl.
Apád meg teljesen normális, emberséges valaki, aki egy ISMERÖSÖN segít, nem pedig azért, mert az exed éppen.
Ha hosszu parkapcsolat volt es a parkapcsolat alatt is nagyon joban voltak, akkor hat igen sokan tartjak az exszel szulokent a kapcsolatot szakitas utan is. Ez altalaban azert lemorzsolodik, foleg ha ninc skozos gyerek es nem evtizedekrol beszelunk.
Ami nekem a te esetedben nem normalis (es velem is volt ilyen es utaltam), hogy titkolja es mikor megis kiderul es rakerdezel, akkor a nincs kozod hozzaval vag vissza.
Intelligens ember ekkor annyit mondana: tudod, hogy amikor egyutt voltatok is nagyon kedveltem es azota is hebe hoba beszelunk. Most segitseget kert es mivel tudtam neki segiteni megtettem. Nem akartam titkolni, csak mar ez az egesz nem annyira fontos, hogy ugy ereztem volna mindenkepp be kell sza.oljak rola. De nyugodtan mondd el, ha te maskepp latod."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!