Normális utólag szólni, hogy szálljak be az ünnepi ebéd költségébe?
A szüleimnél töltöttük a 24-ét, bár nem akartam menni, de anyám sírt, hogy ő úgy készül és menjünk már. Tehát 4-en mentünk.
Nem volt semmi extra kaja, nem lazacot meg kaviárt ettünk, olyan volt, mint egy vasárnapi ebéd.
Erre ma közölte az anyám, hogy milyen sokba került, és szálljak be. Nem a pénzről van szó, odaadom, persze. De kicsit furcsa, hogy azt hittem, hogy vendégségbe megyünk, erre most kiderül, hogy ki kell fizetni.
Ilyesmi természetes? Másnál is előfordul?
Nem készültünk semmivel, előző este dőlt el, hogy megyünk, mert a gyerekek menni akartak. Megbeszéltük, hogy idén nem ajándékozunk, csak a gyerek kaptak. Üdítőket vittünk és bonbonokat.
Én tényleg nem tudom ezt hova tenni.
Szent egek micsoda banda. Nekünk is volt egy rokonunk, hozott mindig ezt, azt, aztán mondta hozzá az árát hogy mennyi lesz. Holott nem kértünk semmit.
Ti vendégek voltatok, fura hogy utólag kér érte pénzt anyukád. Beszéld meg vele hogy mi a gond?
Lehet visszahívást várt ebédre, vagy nem is tudom. Tisztázzátok, az a legjobb.
Bár ezek után az ember nem szívesen falatozik ott, mert kinézik a libacombot a szájából, meg kicentizik ki mennyit eszik.
Nem tudom, nálunk ez sosem volt gond, bár anyagi gondjaink sem akkorák hogy ne roskadozna mindig az asztal. Ha nem akarom is mindig megetet anyám ha feléjük nézünk, sőt, kikerülni sem lehet, mert akkor meg csomagol. Mindenből, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!