Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni hogy az öcsém...

Mit lehet tenni hogy az öcsém új esélyt adjon?

Figyelt kérdés

Öcsemnek volt egy nagyon embertelen kapcsolata ahol 1 gyerek is születet, onnantól kezdődtek el aproblémák.

Volt párja teljesen ellehetetlenítette hogy a gyerek apja lehessen, az elején nem akartam neki elhinni de mivel kamerak is voltak felszerelve a lakásba igy a saját szememmel láttam mi folyik ott. A nő saját magának szülte a gyereket és így is bánt az öcsémmel. 2 év után teljesen elszakadt a cérna és elég lett neki hogy önkényesen úgy bánik a gyerekkel mint ha az ő tulajdona lenne. Mar különköltözött de amikor látogatni megy a gyereket úgy hatráltatja/ zavarja ahogy csak tudja.

Az hogy az öcsémnek miket kellet átélnie az borzasztó viszont öcsém meg teljesen megváltozott... és ennek a hatására teljesen kikészült... jelenleg senki és semmi sem érdekli aztmomdta hogy befejezte hallani sem akar senkiről és semmiről. Nem akarja látni a gyereket sem mert szétszakad a szíve.

Mit tudok tenni hogy segítsek ezt rendbe rakni? Mi lenne a jó megoldás? Gyerekelhelyezés kimondva jól hangzik de sajnos a gyerek még anyatejes és kicsi is szóval nem viheti el viszont mindezek után ő nem hajlandó többet abba a házba belépni sem mert megállás nélkül megy a vérszívás és nem számít hogy a törvénybe zavartalan kapcsolattartásra kötelezik az anyát mindannyian tudjuk hogy ez a valóságban soha nem így folyik.

Jelenleg az az ember aki a legboldogabb ember volt egy besavanyodott senkire sem kiváncsi ember lett. Legalább a gyerek után érdeklődne de az sincs már és a gyerek szívja meg a legjobban de bárhogy is hangzik az öcsémnek tudok igazat adni mert a saját szememmel láttam mi folyt náluk évekig és az emebrtelen volt a megállás nelküli gyerekkel való zsarolás.

2020. dec. 29. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem adj neki időt. A kameras reszet nem ertem.
2020. dec. 29. 13:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Kamerát szerelt a lakásba hogy a felvételt meg tudja mutatni nekem pl hogy mi folyik gyereklevelés néven.

Kb a gyereket megfogni sem foghatja meg vagy ha igen és valahogy rosszul fogja szerinte elkezdòdik az üvöltözés

2020. dec. 29. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

"Kamerát szerelt a lakásba hogy a felvételt meg tudja mutatni nekem pl hogy mi folyik gyereklevelés néven."

HA ez nyilvánosságra keürül - mármint hogy bekamerázta a lakást - azért igen komoly büntetésre számíthat, akár börtönbe is kerülhet, ha valaki feljelentést tesz ellene!

2020. dec. 29. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Saját lakásába annyi kamerát tesz amennyit akar...
2020. dec. 29. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem egészen, mert ha ezzel a feleséget vagy bárki mást veszi fel a beleegyezése nélkül, akkor már büncselekmény!
2020. dec. 29. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

A felvételeket a bíróságon is be lehet mutatni. Mivel a saját lakása volt nem törvénytelen. Ha a nő alkalmatlan a nevelésre akkor megkaphatja az öcséd a felügyeleti jogot, de az alkalmasságot nem te vagy ő döntitek el.

Az, hogy anyatejes egy több mint két éves gyerek esetében nem túl releváns, rég nem anyatejen él már. Egy ekkora gyereknél inkább érzelmi kötődést jelent ilyen későn a szoptatás. Ha igaz amit leírtál az is lehet, hogy a nő trükközik a szoptatás elhúzásával, nem tudom. Az is tény, hogy kisgyereket ritkán ítélnek az apának, de ha tényleg ennyire gáz a helyzet azért meg lehet próbálni.

2020. dec. 29. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:

A kamera a saját lakásába nem lehet kérdés. Saját lakástbpedig ugy kell érteni hogy ő fizeti és az ő nevén van a szerződés is.

Ha minden sarokba kamerát tesz azellen sem lehetbsemmit sem tenni de itt egy baby őr kameráról van szó ami rögziteni is tud.

Csak hogy korrigáljak, anglia ahol még jóval szigorubbak a szabályok ott egy ilyan lakás ahogy ol apolók jarnak be egy idős beteget ápolni a család az ápolók beleegyezése nélkül is rögzitik amikor az öreggel dolgoztunk. A saját lakásába meg nyugodtan nézheti a gyereket ha épp dolgozik és nem tud otthon lenni ha már ebből indulunk ki.

Ne is válaszolj inkább ha már erre ekkora baromságot tudtál írni 3-as.

2020. dec. 29. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Együtt érzek veled/veletek, de a kamerás dolog tényleg necces. Hiába az ő háza, ha a felesége tudta nélkül történt a dolog, a tesód nagyon megütheti a bokáját, ez ugyanis a személyiségi jogok megsértése, bármennyire is adok nektek igazat. Mondok jobbat: ha én pl. felszerelek egy kamerát a saját bejárati ajtómhoz, de az rálátát mondjuk a szomszéd házára is, a szomszéd simán feljelentette és leszereltetheti, mert sérti a magánszféráját, hiába az én birtokomon van a kamera. Sajnos ez ilyen.
2020. dec. 29. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem ez nem igy van, saját ingatlanban azt csinál amit akar. Ha ez valakinek nem tetszik akkor onnan el lehet menni. A barátnője kérésére vette a kamerát amikor a gyerek kicsi volt elöször hogy tudják a gyereket nézni, nyilván az egész nappalira rá látot, azóta nagyobb lett a gyerek és el lett téve, most újra elő van véve.

Bármit megtehet a lakason belül csak hogy egy példaval éljek.

Telefonon is rögzíthet de csak saját felhasználásra teheti hogy nem publikálja, torrentezni is torrentezhet az ember addig pontig ameddig nem publikálja a nagyközö ségnek.

Saját lakáson belül szép lenne ha nem tehetné meg. A betörővel is közöljem miután betört hogy figyelj itt kamera van de nem gond? Megadod nekem az engedélyt hogy rögzítsem? Vagy kikapcsoljam ameddof kirabolsz?

2020. dec. 29. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az a baj az ilyen anyák, azok az anyák, akik majd a gyerek növésével teljesen az apja ellen fogja fordítani. Próbáld meg az öcsédbe tartani a lelket. Később pedig forudljatok a bírósághoz. Én nagyon sajnálom, ami történik vele, mert egyszerűen szörnyű.

Remélem minden rendben lesz vele és később az ő felügyelete alatt lehet a gyermek is.♥️

2020. dec. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!