Szülők, mit szólnátok, ha megtudnatok, hogy a 20-30 éves lányotok rendszeresen szexel pénzért jó ügyek érdekében?
"Persze könnyebb megideologizálni azt, hogy vkinek büdös a munka, vagy szeret r...oskodni."
Nem zavar, hogy dolgozok, és még csak nem is rólam szól a kérdés?
"a szabadidejükben önkénteskednek, mesét olvasnak beteg gyerekeknek, de olyan is van, aki minimálbérből ad pár forintot, mert ő ennyivel tud segíteni"
Szerintem azért kritizáltok ennyit, mert irigylitek, hogy én mennyivel jólelkűbb ember vagyok. Én még a testemet is feláldozom, és nem azért mert annyira szeretnék ronda férfiakkal szexelni, hanem azért, mert számomra sokkal fontosabb a rászorulók támogatása, mint számotokra.
"Nem zavar, hogy dolgozok, és még csak nem is rólam szól a kérdés?"
"Én még a testemet is feláldozom, és nem azért mert annyira szeretnék ronda férfiakkal szexelni, hanem azért, mert számomra sokkal fontosabb a rászorulók támogatása, mint számotokra"
Nem rólad, persze. :)
#73: "Nem zavar, hogy dolgozok, és még csak nem is rólam szól a kérdés?"
#74: "Én még a testemet is feláldozom, és nem azért mert annyira szeretnék ronda férfiakkal szexelni"
Na most akkor rólad szól a kérdés, vagy nem rólad szól a kérdés? Felesleges hazudozni, főleg, ha te magad szólod el magad.
A kérdésedre:
Lehet, hogy sértve érzed magad, de aki k.rválkodik, az bizony k.rva. Persze nevezhetjük úri kisasszonynak is, de akárhogy hívjuk, aki a prostitúciót műveli az a prostituált, köznapi nevén k.rva. Bármilyen jó ügyre is költi az így keresett pénzt, akkor is az.
Mit csinálnék a szüleid helyében? Rohadtul szégyellném magam, hogy csak ennyi erkölcsi tartást sikerült átadnom neked.
Kérdező, full retardált vagy? Az egyik percben még nem rólad szól a kérdés, aztán már igen.
Én szégyellném, ha a lányom k.urva lenne. Ha tényleg segíteni akarna, lehetne önkéntes is, pl gyerekotthonokban, Tanodákban. Mert attól a pár tízezer Forinttól sem fog meggyógyulni a rákos kisgyerek, amit összek.urválkodik. Igazból sajnálnám a lányomat, hogy olyan sötét, hogy csak ez a módja jut eszébe a segítségnek.
Én nem vagyok irigy erre a mérhetelen jóságra, direkt segítő szakmát tanultam, így főállásban tudok hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozni, és amilyen kevés fizut kapok ezért, a munkámat akár adománynak is tekinthetik, mivel multiknál a többszörösét megkereshetném ennek.
Nektek kéne inkább eldönteni, hogy kiről szól a kérdés, mert korábban még minden második válasz arról szólt, hogy én csak kitaláltam a történetet. Ez egyáltalán nincs összhangban azzal, amit most állítotok; hogy egy k.rva vagyok, akire igazak a kérdésben leírt dolgok.
Az, hogy k.rva vagyok-e pusztán terminológiai kérdés, nem derül ki belőle, hogy elítélendő-e ily módon k.rvának lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!