Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi járhat a szüleim fejében?

Mi járhat a szüleim fejében?

Figyelt kérdés

Kitalálták, hogy ki kell festeni a nappalit. Szerintem egyáltalán nem volt rá szükség, különösen a plafonon nem. Ezt meg is mondtam nekik, mire az volt a válaszuk, hogy én biztos nem emlékszem milyen volt tisztán.

Szóval ki lett festve, de a plafon tiszta csíkos lett. Akárhogy próbáltuk, mindig csíkos lett. Most bármilyen vendég is jön, biztos észreveszi a plafonon, hogy ronda. A szüleim persze ragaszkodnak hozzá, hogy szebb lett, mint volt.

2020. dec. 25. 12:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Várjátok meg hagy száradjon meg elöbb utana jo lesz
2020. dec. 25. 12:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Már napok óta kész van.
2020. dec. 25. 12:39
 3/18 A kérdező kommentje:
Mondanom se kell, én alapvetően szarok rá, hogy ronda a plafon, csak az zavar, hogy megint elköltöttek egy csomó pénzt, meg csomó munkaórát a negatív haszonért. Ahogy az már többször is előfordult.
2020. dec. 25. 12:45
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Szarsz rá, hogy ronda a plafon? ha rá is szarsz akkor még rondább lesz :D
2020. dec. 25. 12:49
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Hát a szülőknek vannak ilyen hóbortjai, de nyugi ilyenkor tűrni kell. Sajnos vagy nem sajnos. Neked soha nem fogják bevallani azt, hogy felesleges volt. Magyarul sose látják be, hogy igazad van/volt. Ezt tűrni kell, ha már te többször is elmondtad az álláspontod. Nem tudom tudtam-e segíteni, de sok szerencsét velük.
2020. dec. 25. 13:23
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem hívtatok szakit. Akkor tuti nem lenne csíkos.
2020. dec. 25. 13:39
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Fura egy szokás, hogy karácsonykor fessen valaki. Oké, hogy most a koronavírus, a COVID-19 miatt nem lehet karácsonykor vendégjárás, meg 25-26-án széles családi (távolba szakadt testvérek, nagymamák, nagypapák, dédik, stb. stb.) találkozók, de az, hogy én - ettől függetlenül - karácsonykor biztosan nem festetnék, az tuti. Januárba mindenki tiszta lappal kezd, a szülőknek új szabijuk indul, a gyerekek meg a COVID-19 miatt úgyis online-ba mennek tovább, simán kivennék a szülők helyében 10 munkanapot, az 2 hét, aki nem nagyon fiatal, annak még mindig marad így is kb. 20 (úgyse lehet jövőre se menni sehova,mert a COVID 3. vagy 4.hulláma akkorra majd megint fölülír mindent, vagy épp lehet, de majd csak Magyarországon, pukkanásig tömve ezzel a magyar milliárdosok zsebeit), és kifestetnék nyáron. Vagy tavasszal. Úgyis indul januárban a taposómalom, a verkli előről, és észre se vesszük, 2-t pislantunk, és itt lesz a Húsvét, megint 4-es ünnep, 2 pirosbetűs ünneppel.

Karácsonykor biztos nem festetnék, de magam se pingálnék, az is tuti.

2020. dec. 25. 13:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy már napok óta kész. Ma fogják először vendégek látni. És biztos észreveszik, csak nem mondják meg.
2020. dec. 25. 13:58
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Miért ne festhetnék ki a napplit? Pár évente amúgy is újra kell festeni a falakat. És hogyha leszarod akkor miért pattogsz rajta?
2020. dec. 25. 14:29
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

Vendégként életemben nem nézegettem senki plafonját.

Egyébként ki nem szarja le az olyan vendéget, aki karácsonyi vendégségben azzal foglalkozik egy frissen festett szobában, hogy csíkos e plafon vagy nem csíkos? Ráadásul a szüleid szerint szebb mint volt, akkor ez a lényeg!

2020. dec. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!