Mi járhat a szüleim fejében?
Kitalálták, hogy ki kell festeni a nappalit. Szerintem egyáltalán nem volt rá szükség, különösen a plafonon nem. Ezt meg is mondtam nekik, mire az volt a válaszuk, hogy én biztos nem emlékszem milyen volt tisztán.
Szóval ki lett festve, de a plafon tiszta csíkos lett. Akárhogy próbáltuk, mindig csíkos lett. Most bármilyen vendég is jön, biztos észreveszi a plafonon, hogy ronda. A szüleim persze ragaszkodnak hozzá, hogy szebb lett, mint volt.

Fura egy szokás, hogy karácsonykor fessen valaki. Oké, hogy most a koronavírus, a COVID-19 miatt nem lehet karácsonykor vendégjárás, meg 25-26-án széles családi (távolba szakadt testvérek, nagymamák, nagypapák, dédik, stb. stb.) találkozók, de az, hogy én - ettől függetlenül - karácsonykor biztosan nem festetnék, az tuti. Januárba mindenki tiszta lappal kezd, a szülőknek új szabijuk indul, a gyerekek meg a COVID-19 miatt úgyis online-ba mennek tovább, simán kivennék a szülők helyében 10 munkanapot, az 2 hét, aki nem nagyon fiatal, annak még mindig marad így is kb. 20 (úgyse lehet jövőre se menni sehova,mert a COVID 3. vagy 4.hulláma akkorra majd megint fölülír mindent, vagy épp lehet, de majd csak Magyarországon, pukkanásig tömve ezzel a magyar milliárdosok zsebeit), és kifestetnék nyáron. Vagy tavasszal. Úgyis indul januárban a taposómalom, a verkli előről, és észre se vesszük, 2-t pislantunk, és itt lesz a Húsvét, megint 4-es ünnep, 2 pirosbetűs ünneppel.
Karácsonykor biztos nem festetnék, de magam se pingálnék, az is tuti.

Vendégként életemben nem nézegettem senki plafonját.
Egyébként ki nem szarja le az olyan vendéget, aki karácsonyi vendégségben azzal foglalkozik egy frissen festett szobában, hogy csíkos e plafon vagy nem csíkos? Ráadásul a szüleid szerint szebb mint volt, akkor ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!